Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η πρόταση του ΠΑΟΚ εν μέσω κορονοϊόυ

Η πρόταση του ΠΑΟΚ εν μέσω κορονοϊόυ

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία προτείνει οι παίκτες της Α1 Γυναικών, όπως κι όλοι οι αθλητές σε όλα τα ομαδικά αθλήματα που αγωνίζονται στην υψηλότερη κατηγορία, να έχουν προτεραιότητα για εμβολιασμό μαζί με τις ευπαθείς ομάδες και το υγειονομικό προσωπικό της χώρας.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ, σε συνέχεια της υπεύθυνης κοινωνικής του στάσης κατά την διάρκεια της πανδημίας, από την προσφορά του PAOK Sports Arena στην πολιτεία τον Μάρτιο για την αξιοποίησή του όπως εκείνη νομίζει, από την υπεύθυνη στάση του σχετικά με τη διακοπή των πρωταθλημάτων για λόγους προστασίας των αθλητών/αθλητριών και των οικείων προσώπων τους, και εσχάτως από την διάθεση του PAOK Sports Arena στην ελληνική πολιτεία για την αξιοποίηση του ως εμβολιαστικό κέντρο, έρχεται σήμερα με μια νέα τοποθέτηση, να προτείνει την ένταξη των αθλητών/αθλητριών της Α1 Εθνικής Κατηγορίας των ομαδικών αθλημάτων, κάθε αθλητή/αθλήτρια ατομικών αθλημάτων των εθνικών ομάδων, στην κατηγορία προτεραιότητας για εμβολιασμό μαζί με τις ευπαθείς ομάδες και το υγειονομικό προσωπικό της χώρας.

Αυτό θα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την δυνατότητα γρηγορότερης επανέναρξης των πρωταθλημάτων με το μικρότερο ιατρικό ρίσκο αφενός και αφετέρου αποτελεί μία κίνηση υψηλού συμβολισμού για όλη την χώρα. Ο ΠΑΟΚ, πάντα κοινωνικά ευαίσθητος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή προκειμένου με το ειδικό βάρος του ονόματος του να αποτελέσει φωτεινό “φάρο” υπευθυνότητας και κοινωνικής ευθύνης. Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς – «Θέλω να πλαισιώσω την Εθνική ομάδα στα παράθυρα»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε στον Οver FM και στην Λένα Καραλή και τον Γιώργο Μπιτσικώκο…