Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Η Μπαρτσελόνα τοποθετήθηκε για Ερτέλ!

Η Μπαρτσελόνα τοποθετήθηκε για Ερτέλ!

Η Μπαρτσελόνα τοποθετήθηκε για το θέμα που προέκυψε με τον Τομάς Ερτέλ το βράδυ της Τρίτης (22/12), μετά το τέλος του αγώνα των Καταλανών με την Εφές.

Με επίσημη ανακοίνωση τους, οι Καταλανοί τονίζουν ότι ο  δεν υπολογιζόταν για το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές και πως ταξίδεψε με δική του πρωτοβουλία, ώστε να συζητήσει για το μέλλον του, ενώ ξεκαθαρίζουν ότι σε καμία περίπτωση δεν παραμέλησαν τον παίκτη, μιας και φρόντισαν για όλα τα απαραίτητα έγγραφα (εισιτήρια πτήσης, διαμονή σε ξενοδοχείο), ώστε να ταξιδέψει στην Βαρκελώνη την επόμενη μέρα

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

1. Την Κυριακή, την ημέρα που η ομάδα αντιμετώπισε την Μπανταλόνα, η ομάδα και ο παίκτης αποφάσισαν ότι δεν θα έπρεπε να παίξει τον αγώνα για να αποφευχθεί πιθανός τραυματισμός, ενόψει μιας επικείμενης αμοιβαίας συμφωνίας τερματισμού της σύμβασης.

2. Τη Δευτέρα, ο σύλλογος επέτρεψε στον παίκτη, ο οποίος δεν κλήθηκε για τον αγώνα εναντίον της Αναντολού Εφές, να ταξιδέψει με την ομάδα στην Κωνσταντινούπολη για να λύσει το επαγγελματικό του μέλλον, όπως ζήτησε αυτός και ο εκπρόσωπός του.

3. Την Τρίτη, ο παίκτης ζήτησε την άδεια του συλλόγου να εργαστεί παράλληλα με την ομάδα κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού και να είναι σε θέση να επιλύσει το επαγγελματικό του μέλλον.

4. Την Τρίτη το μεσημέρι, ο σύλλογος και ο εκπρόσωπος του παίκτη διακόπτουν τις διαπραγματεύσεις και συμφωνούν να συνεχίσουν να μιλούν. Δεδομένης της κατάστασης που δημιουργήθηκε από αυτήν την διακοπή των διαπραγματεύσεων και ότι δεν ήταν υπό την πειθαρχία της ομάδας σε αυτόν τον αγώνα, αποφασίστηκε ότι ο παίκτης δεν θα επιστρέψει με την ομάδα. Ο παίκτης δεν παραμελήθηκε σε καμία περίπτωση και του δόθηκαν όλες οι εγκαταστάσεις – ξενοδοχείο για τη νύχτα, κανονικό εισιτήριο πτήσης και όλα τα σχετικά έγγραφα – για να μπορέσει να ταξιδέψει και να επιστρέψει στη Βαρκελώνη την επόμενη μέρα.

5. Τέλος, ο σύλλογος θα ήθελε να ανακοινώσει ότι ο Τομά Ερτέλ ανήκει ακόμη στην Μπαρτσελόνα, ​​ενώ περιμένει να μπορέσει να λύσει το μέλλον του τις επόμενες μέρες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σφαιρόπουλος: «Χρειαζόμαστε τον έκτο παίκτη μας»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έρχεται για τη νίκη, οπότ…