Κεντρική Διεθνή Γκεραρντίνι: “Η ειλικρίνεια του Σάρας μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν θα έρθει στην Φενέρ”

Γκεραρντίνι: “Η ειλικρίνεια του Σάρας μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν θα έρθει στην Φενέρ”

gerardini

Το γεγονός ότι η Φενέρμπαχτσε προσέγγισε τον Σάρας Γιασικεβίτσιους για να διαδεχθεί τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της ομάδας παραδέχθηκε σε συνέντευξη του στον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο Μαουρίτσιο Γκαραρντίνι.

Μάλιστα, ο GM της τουρκικής ομάδας τόνισε ότι από τις ειλικρινείς απαντήσεις του Λιθουανού τεχνικού, του έγινε σαφές ότι ήταν πολύ δύσκολο να αποδεχθεί την πρόταση.

Αναλυτικά:

«Είχαμε πάντα μια ιδιαίτερη σχέση με τον Σάρας. Ξέρω πώς σκέφτεται και πώς παίρνει αποφάσεις. Πιστεύω ότι με ξέρει καλά και ξέρει πώς δουλεύω και πώς θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του και να είναι ο προπονητής της ομάδας μου. Πάντα πίστευα ότι κάποια μέρα θα υπήρχε η ευκαιρία να συνεργαστούμε.

Του παρουσίασα μια ευκαιρία στην Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει μια απίστευτη κοινότητα μπάσκετ, μια υπέροχη αρένα, μια αφοσιωμένη διοίκηση – τον πρόεδρο, τα στελέχη, εκατομμύρια οπαδούς που μας κάνουν την ομάδα που παρακολουθεί περισσότερο ο κόσμος διεθνώς, κάτι απίστευτο. Και πώς αυτοί οι άνθρωποι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της ομάδας.

Του είπα ότι τώρα μπορεί η θέση να γίνει δική του και ότι μπορούμε να συνεργαστούμε. Δεν είχαμε τίποτα να κρύψουμε. Η συνομιλία μας ήταν πολύ απλή. Ανεξάρτητα από το πόσο είδε αυτή τη δυνατότητα, ήταν επίσης πολύ ανοιχτός λέγοντας ότι έχει μια προτεραιότητα σε αυτήν την απόφαση και θέλει να περιμένει εκείνη τη στιγμή. Από την ειλικρίνειά του, συνειδητοποίησα ότι θα ήταν πολύ, πολύ δύσκολο να τον φέρω στην Κωνσταντινούπολη, αλλά όχι λόγω αυτού που του προσέφερα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…