Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Φόστερ: “Να μείνουμε σε καλό ρυθμό ενόψει Μακάμπι”

Φόστερ: “Να μείνουμε σε καλό ρυθμό ενόψει Μακάμπι”

foster

Ευκαιρία ώστε να μείνει ο Παναθηναϊκός σε έναν καλό ρυθμό χαρακτήρισε το αυριανό (20/12) παιχνίδι κόντρα στο Μεσολόγγι ο Μάρκους Φόστερ. Παράλληλα, ο Αμερικανός γκαρντ του Τριφυλλιού, αναφέρθηκε στην ήττα από την Ρεάλ, τονίζοντας ότι τους έδειξε τον δρόμο για το πως πρέπει να παίζουν για να κερδίζουν τα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Καλησπέρα σας,

Προερχόμαστε από δύο πολύ καλά παιχνίδια, απέναντι στη Ρεάλ και στην Άλμπα. Παίξαμε σκληρά, δώσαμε βάση στην άμυνά μας κάνοντας αυτό που θέλουμε ως ομάδα.

Με την Ρεάλ δεν τα καταφέραμε καθώς ηττηθήκαμε έπειτα από δύο παρατάσεις. Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη, αλλά ήταν ένα ματς που μας έδειξε τον δρόμο για το πως θα πρέπει να παίζουμε για να πετύχουμε κάτι καλό.

Απέναντι στην Άλμπα μείναμε στον ίδιο δρόμο και πετύχαμε μια εύκολη νίκη. Η συνέχεια είναι ακόμη πιο δύσκολη για εμάς και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι.

Αρχικά, έχουμε τον εκτός έδρας αγώνα με το Μεσολόγγι για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Είναι μια ομάδα που ανέβηκε φέτος στη μεγάλη κατηγορία και δείχνει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλα της τα ματς. Επιβάλλεται να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο ώστε να παραμείνουμε σε καλό ρυθμό εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μακάμπι. Η αντίπαλός μας προέρχεται από μια σημαντική νίκη στην Βαρκελώνη και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Θεωρώ, όμως, πως αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, αν παίξουμε όπως στα δύο ματς της προηγούμενης εβδομάδας, θα έχουμε αρκετές πιθανότητες να τα καταφέρουμε.

Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία, που είναι και το σημαντικότερο αγαθό, σε όλους. Να προσέχετε τους εαυτούς σας

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Μάρκους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Η 12άδα του Παναθηναϊκού με Μακάμπι

Οι 12 εκλεκτοί του Παναθηναϊκού για το ματς με Μακάμπι. Σε περίπου μισή ώρα από τώρα (20:3…