Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Περίεργο παιχνίδι για τον Σλούκα

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Περίεργο παιχνίδι για τον Σλούκα

kostas sloukas olympiakos barcelona

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (23/12) εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε για την 16η αγωνιστική της Euroleague κι ο Κώστας Σλούκας σχολίασε την πρώτη του επιστροφή ως αντίπαλος στην έδρα της τουρκικής ομάδας.

«Πάνω από όλα βάζω την ομάδα, όπως πάντα. Πρέπει να κερδίσουμε μέσα σε ένα περίεργο παιχνίδι για εμένα. Είναι περίεργο γιατί επιστρέφω σε ένα μέρος που για πέντε χρόνια ήταν σπίτι μου. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν θέλω να κερδίσω αύριο και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Θα είναι βέβαια ιδιαίτερο το παιχνίδι για έναν επιπλέον λόγο και αυτός έχει να κάνει με την απουσία του κόσμου. Η Φενέρμπαχτσε δείχνει στα τελευταία παιχνίδια πως δεν… πατάει καλά και θεωρώ πως αυτό για εμάς αποτελεί ευκαιρία, ώστε να κάνουμε μια καλή εκτός έδρας νίκη», ανέφερε αρχικά κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για Τουρκία ο Έλληνας γκαρντ και πρόσθεσε:

«Θεωρώ πως δουλεύουν αρκετά καλά, απλά το θέμα είναι πως υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα και νέος προπονητής… Φυσικά είναι ακόμη πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα. Δείχνουν, ωστόσο, πως είναι αρκετά χαμηλά με βάση την αξία τους και την ποιότητά τους. Γιατί έχουν πραγματικά ποιότητα και πολύ ταλέντο».

Ακόμα, ανέφερε: «Κάθε παιχνίδι είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να κερδίζει και να πηγαίνει όσο το δυνατόν καλύτερα. Κάθε ματς κρύβει κινδύνους είτε παίζουμε με τον τελευταίο, είτε με τον πρώτο. Το αποδείξαμε στο πρόσφατο παρελθόν με την Ρεάλ και την Βαλένθια. Αν δεν παίξουμε καλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Όταν παίζουμε καλά οι συνθήκες είναι καλύτερες για να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα γεμάτο καλό παιχνίδι».

Τέλος, για την απουσία του Γιώργου Πρίντεζη, τόνισε: «Ο Γιώργος είναι εκ των ηγετών της ομάδας. Έχει εμπειρία και είναι σίγουρα στα μείον μας η απουσία του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …