Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ευρωλίγκα: Εβδομάδα “One Team” για την καταπολέμηση της πανδημίας (pics)

Ευρωλίγκα: Εβδομάδα “One Team” για την καταπολέμηση της πανδημίας (pics)

ot games 2020 1 0 e1607345912287

Εβδομάδα “One Team” θα είναι αυτή που έρχεται για την Ευρωλίγκα, με την φετινή σεζόν το θέμα της να είναι η καταπολέμηση της πανδημίας. Όπως κάθε χρόνο από το 2012 και έπειτα, η Ευρωλίγκα πραγματοποιεί μια εβδομάδα αφιερωμένη στην στήριξη ευάλωτων πληθυσμών σε όλο τον κόσμο, μέσα από αυτό το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης.

Έτσι, οι 42 ομάδες από την Ευρωλίγκα και το Γιούροκαπ, θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα, τρέχοντας τις δικές τους δραστηριότητες σε τοπικό επίπεδο, με την στήριξη των κοινωνικών συνεργατών αλλά και χορηγών τους.

Παράλληλα, αυτή την εβδομάδα για την ενίσχυση της προβολής του προγράμματος, οι Πρεσβευτές της «One Team» κάθε ομάδας θα φορούν κατά την είσοδο τους στους αγώνες ένα ειδικό hoodie. Δείτε παρακάτω εικόνες από τους Χάρη Γιαννόπουλο και Ντελρόι Τζέιμς του Προμηθέα, αλλά και Κώστα Παπανικολάου και Σάσα Βεζένκοφ, όπου φορούν το συγκεκριμένο φούτερ.

charis giannopoulos and delroy james promitheas patras we are all one team ec20 1 kostas papanikolaou and sasha vezenkov olympiacos piraeus we are all one team eb20 1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…