Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Έρχεται νέα αλλαγή στο ρόστερ του Κολοσσού!

Έρχεται νέα αλλαγή στο ρόστερ του Κολοσσού!

Εθνική Εφήβων

Ο Κολοσσός Ρόδου θα προχωρήσει σε νέα αλλαγή στο ρόστερ του, προκειμένου να βελτιώσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας, με τους νησιώτες να αναμένεται να αντικαταστήσουν τον Ντάστι Χάνας είτε τον Ντομινίκ Άρτις.

Σύμφωνα με το 12sports.gr, η απόφαση είναι ειλημμένη, με τον Ηλία Καντζούρη να καλείται να πάρει οριστικές αποφάσεις τις επόμενες ημέρες.

Οι “θαλασσί” θέλουν οπωσδήποτε έναν ξένο, που να παίζει περισσότερο στο “1” και λιγότερο στο “2”, ώστε να “ντουμπλάρει” τον Βασίλη Ξανθόπουλο. Ο Ντομινίκ Άρτις δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο Κολοσσός και οι μεταπτώσεις στην απόδοση του είναι τεράστιες, ενώ ήταν μοιραίος στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Ηρακλή και τον Προμηθέα Πάτρας.

Από την άλλη πλευρά ο Ντάστι Χάνας πέρασε εντελώς απαρατήρητος στα δύο τελευταία παιχνίδια και μάλιστα κόντρα στον Π.Α.Ο.Κ. αγωνίστηκε μόλις 4.35’. Στα 27 του χρόνια δεν έχει παίξει στην Ευρώπη και δεν υπάρχει χρόνος για να προσαρμοστεί.

Άρα πλέον, ο Κολοσσός βρίσκεται σε αναζήτηση νέου ξένου πόιντ-γκαρντ και ο Ηλίας Καντζούρης καλείται να πάρει την απόφαση για να αποφασίσει. Να θυμίσουμε ότι ο Χάνας ήρθε πριν από λίγο καιρό στη Ρόδο για να αντικαταστήσει τον Τζακουάν Λάιλ, αλλά δεν έχει δείξει τίποτα το ιδιαίτερο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…