Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Από το NBA στη Βιλερμπάν (pic)

Από το NBA στη Βιλερμπάν (pic)

walton

Ενισχύεται στην περιφέρεια η Βιλερμπάν, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέρικ Ουόλτον Τζούνιορ έως το τέλος της σεζόν. Ο 25χρονος Αμερικανός, ο οποίος έχει ύψος 1,84μ., είναι απόφοιτος του Μίσιγκαν, ενώ «μοίρασε» την πρώτη σεζόν της επαγγελματικής καριέρας του στους Μαϊάμι Χιτ και τη θυγατρική ομάδα τους στην G League, τους Σιου Φολς Σκάιφορς.

Ακολούθως ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ζαλγκίρις Κάουνας, με την οποία έπαιξε σε 17 αγώνες της Euroleague τη σεζόν 2018-19. Στα μέσα Φεβρουαρίου του 2019 μεταπήδησε στην Άλμπα Βερολίνου, με την οποία είχε μέσο όρο 9,8 πόντους και 4,4 ασίστ σε 20,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα). Στην διάρκεια της περυσινής σεζόν έπαιξε σε 23 αγώνες στο NBA με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, ενώ στη συνέχεια φόρεσε για λίγο και τη φανέλα των Ντιτρόιτ Πίστονς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Βιλερμπάν, ο Ουόλτον Τζούνιορ θα βρίσκεται στη Γαλλία στις αρχές του 2021 και ενδέχεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στις 8 Ιανουαρίου στο «Αστρομπάλ» κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…