Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: Έτσι εκφράζει την ηγετική του συμπεριφορά!
NBA

Αντετοκούνμπο: Έτσι εκφράζει την ηγετική του συμπεριφορά!

ANTETOKOUNMPO BUCKS 2

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραχώρησε δηλώσεις και ανέφερε πως μέσα στο παρκέ είναι απόλυτα σοβαρός, ενώ πρέπει να βελτιώσει την επικοινωνία με τους συμπαίκτες του μέσα στις τέσσερις γραμμές. Επίσης υπογράμμισε πως σκοπεύει να γίνει ακόμα καλύτερος και τότε όλο και περισσότεροι αθλητές θα τον θέλουν για συμπαίκτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας στάρ του NBA: «Προφανώς πρέπει να γίνω πιο ομιλητικός ως ηγέτης. Οι συμπαίκτες μου θέλουν να ακούν την φωνή μου, αλλά αυτό το κάνω σε όλη την καριέρα μου, σε όλη την ζωή μου», ανέφερε αρχικά και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλω να δίνω το παράδειγμα ως ηγέτης με την δουλειά μου. Έτσι θέτω τον τόνο που θέλω. Δουλεύω σκληρά, παίρνω τα πάντα σοβαρά. Σέβομαι τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, ακούω τις οδηγίες. Αν εγώ ακούω τις οδηγίες των προπονητών μου, τότε όλοι κάνουν το ίδιο».

Στην συνέχεια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε: Αν θέλω να γίνω καλύτερος, τότε όλοι θα θέλουν να γίνουν καλύτεροι. Και ξέρω ότι πολύς κόσμος βλέπει τι κάνω και αυτό ξεκινάει από τα αποδυτήρια. Κάθε μέρα όποτε μπαίνω στα αποδυτήρια είμαι σοβαρός και δείχνω στους συμπαίκτες μου ότι δεν παίζουμε».

Τέλος, ο ταλαντούχος μπασκετμπολίστας τόνισε: «Έχουμε έναν στόχο και αυτός είναι να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα, κάτι που ελπίζω κάποια στιγμή να μας οδηγήσει σε ένα πρωτάθλημα. Εμένα μου αρέσει να δίνω το παράδειγμα με την δουλειά μου ως ηγέτης και αυτό είναι κάτι με το οποίο ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί».

Πηγή: Over FM 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με 40αρα του Κόμπι Γουάιτ στον «τελικό» με τους Χιτ οι Μπουλς

Διάστρεμμα ο Άλεξ Καρούσο, αμφίβολος για το ματς με Χιτ το Σάββατο. Με τον Κόμπι Γουάιτ να…