Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Αγγέλου: «Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική»

Αγγέλου: «Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική»

vaggelis aggelou larisa

Ο Ιωνικός δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός στο ματς με τον Παναθηναϊκό και ηττήθηκε εύκολα. Ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά το ματς δήλωσε ότι το παιχνίδι δεν αντέχει κριτική, ενώ σημείωσε ότι θα κρατήσει κάποιες εικόνες και θα συνεχίσουν στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«Ο σκοπός του παιχνιδιού σήμερα και ο στόχος που είχαμε θέσει εμείς, στην προσπάθεια που κάνουμε, ήταν συγκεκριμένος. Να δούμε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ώστε να δούμε την ένταση και το ρυθμό με τον οποίο παίζει. Νομίζω ότι το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Κρατάμε κάποιες εικόνες που είχαμε και θα συνεχίσουμε για τα επόμενα παιχνίδια μας. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ».

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ο κόουτς Γιώργος Βόβορας δήλωσε:«Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα, ερχόμαστε να παίξουμε ένα παιχνίδι με μία ομάδα πολύ σκληρή και πολύ αθλητική για την οποία ξέραμε ότι για 40 λεπτά θα βγάλει μεγάλη ενέργεια και δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη. Είμαι χαρούμενος γιατί μπορέσαμε για σχεδόν 40 λεπτά να έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια και συγκέντρωση. Κάναμε ένα πολύ καλο παιχνίδι και αυτό είναι το πιο σημαντικό όταν χτίζεις μια ομάδα. Να παίζεις κάθε λεπτό με την απαιτούμενη συγκέντρωση. Συνεχίζουμε, έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά τις επόμενες ημέρες. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ιωνικό Hellenic Coin και τον κόουτς Αγγέλου»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…