Κεντρική NBA Ξεκάθαρος ο Αντετοκούνμπο για το μέλλον του!
NBA

Ξεκάθαρος ο Αντετοκούνμπο για το μέλλον του!

ANTETOKOUNMPO BUCKS 2

Tην πρόθεσή του να μείνει στο Μιλγουόκι και τους Μπακς για πολλά χρόνια ακόμα εξέφρασε ο MVP του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας σε ιστοσελίδα της Σουηδίας. Ο Έλληνας σταρ των “ελαφιών” που ήδη μονοπωλεί το ενδιαφέρον για το αν θα ενεργοποιήσει το supermax συμβόλαιό του ή αν θα προτιμήσει να αλλάξει ομάδα, μίλησε αναφορικά με την επιθυμία του που είναι να νικάει.

“Υπάρχουν πολλές φήμες. Ο καθένας έχει την άποψη του. Αλλά στο τέλος της ημέρας, θα κάνω το καλύτερο για την οικογένεια μου. Δεν βλέπω γιατί να μην είναι στο Μιλγουόκι για πολλά χρόνια. Εφόσον το Μιλγουόκι κι εγώ βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα, όσον αφορά στο να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στη λίγκα και να κερδίσουμε πρωταθλήματα, όλα είναι καλά” , δήλωσε αρχικά ο Giannis και πρόσθεσε:

“Όταν αυτό αλλάξει, τότε δεν θα είναι καλό. Είναι εύκολο. Θέλω να νικάω. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Η οικογένεια μου είναι καλά, μπορώ να φροντίσω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου, οπότε δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα αλλά μόνο να κερδίζω. Όσο μπορούμε να κερδίζουμε και να δημιουργούμε μία κουλτούρα νικητή, θα είναι καλό”.

Ο Αντετοκούνμπο ερωτηθείς για το συμβόλαιό του απάντησε: “Δεν ξέρω ποιο είναι το πλάνο. Θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα πάρουν οι Μπακς. Αν πάρουν την σωστή απόφαση, θα είμαι εκεί για πολλά χρόνια. Αν όχι, θα δούμε. Το ΝΒΑ είναι επιχείρηση και το βλέπουμε μέρα με την μέρα. Εύχομαι να μπορούμε να πετύχουμε μαζί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…