Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Βόβορας: “Έχουμε τρεις απουσίες, αλλά και δώδεκα έτοιμους παίκτες για ΤΣΣΚΑ”

Βόβορας: “Έχουμε τρεις απουσίες, αλλά και δώδεκα έτοιμους παίκτες για ΤΣΣΚΑ”

giorgos vovoras panathinaikos

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για την αυριανή (6/11) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ, για την Euroleague.

Ο Έλληνας τεχνικός ετοιμάζει την ομάδα του με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, μιας οι “πράσινοι” ταλαιπωρήθηκαν τις τελευταίες μέρες με τον κορονοϊό.

«Έχουμε επισημάνει από την πρώτη μέρα πως θα είναι μια σεζόν απρόβλεπτη, άδικη μια σεζόν πολύ δύσκολη. Έχουμε 3 απουσίες, αλλά έχουμε 12 παίκτες που είναι έτοιμοι να παίξουν και ετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι πλην του Σάικς που έγινε προσπάθεια να μείνει, αλλά ήταν προσωπική του απόφαση να μην συνεχίσει. Έχουμε 12 παίκτες και με αυτούς ετοιμαζόμαστε για ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ» είπε ο Βόβορας και πρόσθεσε:

«Μείναμε 3 μέρες εκτός προπόνησης, κάναμε κάποιες ατομικές, αλλά τη Δευτέρα που ξεκινήσαμε έχουμε κάνει πολύ καλές προπονήσεις. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και διάθεση και θα παλέψουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου που ελπίζω να έχουμε πρωταθλητή που είναι το πιο σημαντικό για το άθλημά μας και ετοιμαζόμαστε γι αυτό».

Για την ΤΣΣΚΑ είπε: «Έχουν 7 παίκτες πάνω από τα 2 μέτρα και αν προσθέσουμε και τον Χίλιαρντ που είναι κοντά στα 2 μέτρα, τότε είναι 8. Έχει μεγάλο size το ξέρουμε και δεν αποτυπώνεται μόνο στο επιθετικό ριμπάουντ, αλλά και στο ένας εναντίον ενός.

Τα κλειδιά είναι ο έλεγχος της ρακέτας και στο ριμπάουντ αλλά και στην προσωπική άμυνα και αν δούμε το παιχνίδι τους είναι 2 παίκτες ο Τζέιμς, που έχει αρχίσει εξαιρετικά τη σεζόν, αλλά και ο Κλάιμπερν, που έχουν το 45% των πόντων της ΤΣΣΚΑ. Άρα, είναι πολύ σημαντική η προσωπική άμυνα και πάντα υπάρχει ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά στην ΤΣΣΚΑ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/4)

Τα φώτα σε ΟΑΚΑ και Βιτόρια Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (1…