Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Στο Αdidas Next Generation Tournament ο Προμηθέας

Στο Αdidas Next Generation Tournament ο Προμηθέας

lefteris mantzoukas promitheas patras

Η Εuroleague ανακοίνωσε την έναρξη του Αdidas Next Generation Tournament όπου θα διεξαχθεί για 19η φορά και θα συμμετάσχουν 24 ομάδες από 13 διαφορετικές χώρες. Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία της Γερμανίας στις 30 Μαΐου.

Ο Προμηθέας και οι υπόλοιπες 23 ομάδες θα χωριστούν σε τρία διαφορετικά γκρουπ σε Μόναχο, Βελιγράδι και Βαλένθια και ο κάθε όμιλος θα αποτελείται από οκτώ ομάδες. Η πρώτη ομάδα από κάθε γκρουπ θα περάσει κατευθείαν στην τελική φάση της διοργάνωσης ενώ θα προστεθούν ακόμη πέντε ομάδες με την καλύτερη επίδοση.

Ο Προμηθέας Πάτρας θα βρεθεί στον 2ο όμιλο όπου θα διεξαχθεί στο Μόναχο (22-24/1/21) και θα αντιμετωπίσει τις Μπάγερν, Ρεάλ, Σαραγόσα, Μπρνο, CFBB Paris, Stellazzurra Rome και Ζαλγκίρις.

Στον 1ο όμιλο που θα γίνει στη Βαλένθια (27-29/12/20) θα αναμετρηθούν οι Βαλένθια, Μπαρτσελόνα, Γκραν Κανάρια, Μάλαγα, Βιλερμπάν, Ναντέρ, Ουλμ και Βενέτσια ενώ στον 3ο όμιλο που θα γίνει στο Βελιγράδι (21-23/2/21) θα συμμετάσχουν οι Παρτιζάν, Ερυθρός Αστέρας, Mega SoccerBet Belgrade, Μπουντούτσνοστ, Τσεντεβίτα Ολίμπια, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μακάμπι και και Cluj Napoca.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…