Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Στα “παράθυρα” με την Τουρκία ο Λάρκιν!

Στα “παράθυρα” με την Τουρκία ο Λάρκιν!

Λάρκιν Ευρωλίγκα

Την ίδια ώρα που σε όλες σχεδόν τις εθνικές ομάδες οι προεπιλογές που ανακοινώνονται για τα προκριματικά της επόμενης εβδομάδας για το Ευρωμπάσκετ του 2022 απουσιάζουν παίκτες Ευρωλίγκας και ΝΒΑερ η Τουρκία έκανε την έκπληξη.

Η ομάδα του Ορχούν Ενέ, ο οποίος αντικατάστησε τον Ουφούκ Σαρίτσα στην τεχνική ηγεσία της, ανακοίνωσε τις κλήσεις της, στις οποίες όχι μόνο υπάρχουν παίκτες Ευρωλίγκας, αλλά δεσπόζει το όνομα του Σέιν Λάρκιν.

Η Τουρκία θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Κροατία (27/11) και Ολλανδία (29/11), ενώ η Εφές υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στις 26 Νοεμβρίου και η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βαλένθια στις 29 Νοεμβρίου. Θα παίξουν οι δύο τουρκικές ομάδες παιχνίδια Ευρωλίγκας χωρίς γηγενείς που κλήθηκαν στην εθνική; Μένει να το δούμε!

Αναλυτικά η προεπιλογή:  Σέιν Λάρκιν, Μελίχ Μαχμούτογλου, Εγκέ Αράρ, Ντόγκους Μπαλμπάι, Μπουγραχάν Τσουνσέρ, Σερτάκ Σανλί, Τόλγκα Γκελτσίμ, Αλπερέν Σενγκούν, Σέμους Χάζερ, Μπερκ Ντεμίρ, Ντόγκους Οζντεμίρογλου, Μεταχάν Ακιέλ, Γιγκίτ Αρσλάν, Μετεχάν Μπίρσεν, Μπερκάν Ντουρμάζ, Μπερκ Ουργκουλού.

Ena wFmXYAE4AEI

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…