Κεντρική Ηρακλής “Οι αναβολές δεν μας έκαναν καλό”

“Οι αναβολές δεν μας έκαναν καλό”

kavadas

Ο Ηρακλής φιλοξενείται αύριο (10/11) από τον Άρη για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της Basket League, με τον Βασίλη Καββαδά να τονίζει ότι οι συνεχείς αναβολές δεν έκαναν καλό στους “κυανόλευκους”. Παράλληλα, ο έμπειρος σέντερ, αναφέρθηκε στην κλήση του στην εθνική ομάδα, επισημαίνοντας τον ρόλο του Γηραιού στην καλή κατάσταση που το έφερε και πάλι στην επίσημη αγαπημένη.

Αναλυτικά:

«Έχει περάσει καιρός από το τελευταίο παιχνίδι, περίπου δυόμιση βδομάδες, για μας ήταν αρκετά επίπονο αυτό, γιατί μετά τον ΠΑΟΚ που ήταν δύσκολο παιχνίδι, περιμέναμε να έρθει το δεύτερο ντέρμπι και προετοιμαζόμασταν κάθε μέρα γι’ αυτό το παιχνίδι. Οι αναβολές δεν μας έκαναν καλό και είχαμε σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία, ένας αθλητής ετοιμάζεται μια-δύο μέρες πριν το παιχνίδι και τελικά ανήμερα ή παραμονή του αγώνα να μαθαίνεις ότι δεν παίζεις. Σημασία έχει όμως ότι ορίστηκε το παιχνίδι και ότι αύριο θα παίξουμε. Δεν θέλουμε να αναβάλλονται παιχνίδια και θέλουμε να γνωρίζουμε τι γίνεται. Ανυπομονούμε όσο πιο γρήγορα να περάσει ο κορωνοϊός και ο κόσμος να ξαναέρθει στα γήπεδα».

Για την κλήση στην Εθνική ομάδα:

«Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς τη χώρα σου, να φοράς το εθνόσημο. Είναι χαρμόσυνο νέο, να ακούς ότι σε καλούν στην Εθνική ομάδα, όπως και άλλες χρονιές. Μου έχει κάνει πολύ καλό το ότι βρίσκομαι στον Ηρακλή από πέρσι, μου δίνει την ευκαιρία να βελτιώνομαι, να παίζω καλά, η ομάδα είναι δίπλα μου, μου δείχνει ότι με πιστεύει και με στηρίζει και από εκεί έρχεται η επιτυχία και η κλήση στην Εθνική. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…