Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ ΠΣΑΚ: “Να βάλει ένα… χέρι βοηθείας και η ομοσπονδία”

ΠΣΑΚ: “Να βάλει ένα… χέρι βοηθείας και η ομοσπονδία”

avgenakis tilediaskepsi

Τα όσα συζητήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη με των συνδέσμων των παικτών των ομαδικών αθλημάτων με τον Λευτέρη Αυγενάκη σχολίασε με ανακοίνωση του ο ΠΣΑΚ, ενώ παράλληλα πέταξε το μπαλάκι στην ομοσπονδία, καλώντας την και αυτή να λάβει πρωτοβουλίες και να στηρίξει τα πρωταθλήματα.

Παράλληλα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εξέφρασε την ελπίδα του ότι στην νέα τηλεδιάσκεψη της επόμενης βδομάδας μπορεί οι συνθήκες να έχουν αλλάξει και να συζητήσουν για την ημερομηνία επιστροφής στην δράση.

Αναλυτικά:

Την τελευταία λέξη οι λοιμωξιολόγοι αλλά…

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη με ανθρώπους του ελληνικού αθλητισμού, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, έκανε τις προτάσεις του στον Υφυπουργό Αθλητισμού για την επανέναρξη -τουλαχιστον- του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας και μπορεί όλα να φαντάζουν δύσκολα, όμως, υπάρχει μια… όαση στον ορίζοντα.

Υπεύθυνη κάθε πρωταθλήματος (και) για την επανέναρξη του, είναι η διοργανώτρια αρχή ή, η Ομοσπονδία.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια να ενταχθούν οι ερασιτέχνες αθλητές στα μέτρα ενίσχυσης και ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολη η επιστροφή τους στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Παρόλα ταύτα, το δρόμο προς την…όαση, ο ΠΣΑΚ τον έδειξε με τη συνεισφορά των 20 χιλιάδων ευρώ από το ταμείο αλληλοβοήθειας του και απομένει να βάλουν ένα…χέρι βοηθείας οι ομάδες και φυσικά η Ομοσπονδία, εάν θέλουν βέβαια να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα.

Οι προσπάθειες δεν αρκούν μόνον από τους παίκτες, το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα…

Καλό είναι να βγαίνουμε μπροστά και στα δύσκολα, όχι μόνον στις επιτυχίες…

Ελπίζουμε στη νέα τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού την επόμενη εβδομάδα, να συζητήσουμε την ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 79-87 (vid)

Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα Στις νίκες επέστρεψε η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα …