Κεντρική Γυναίκες ΠΑΟΚ: Τέλος η Φλούκερ

ΠΑΟΚ: Τέλος η Φλούκερ

Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΟΚ η Σάνον Φλούκερ. Η Αμερικανίδα παίκτρια τραυματίστηκε σε φιλική αναμέτρηση και θα μείνει εκτός για αρκετό διάστημα. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους, με τον Δικέφαλο του Βορρά να ανακοινώνει κι επίσημα το «διαζύγιο».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας, με την αθλήτρια Channon Fluker.

Ύστερα από την επαναξιολόγηση της κατάστασης του τραυματισμού που υπέστη η Channon Fluker, διαπιστώθηκε το γεγονός πως το μέγεθος του προβλήματος ήταν μεγαλύτερο από το προσδοκώμενο.

Όλη αυτή τη περίοδο, ο ΠΑΟΚ ήταν δίπλα στην Αμερικανίδα αθλήτρια, προσφέροντας της την καλύτερη ιατρική περίθαλψη, την οποία εγγυήθηκαν ο χειρούργος-ορθοπεδικός και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Dr. Διονύσης Νικηφόρος, και ο διοικητής των νοσοκομείων «Γεώργιος Γεννηματάς» και «Άγιος Δημήτριος» φυσικοθεραπευτής, Dr. Γεώργιος Κούτρας, οι οποίοι αποτελούν την ελίτ, ο καθένας στον τομέα του.

Η οικογένεια του Δικεφάλου της εύχεται καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο ΠΑΟΚ δεν λέει αντίο αλλά εις το επανιδείν στην αθλήτρια, Channon Fluker, αφού πρόκειται για έναν αδαμάντινο χαρακτήρα και μία εξαιρετική αθλήτρια.

Until we meet again Channon!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Team manager Ολυμπιακού: “Το άθλημα είναι ένα για όλους και λέγεται μπάσκετ”

Στην αντίφαση που υπάρχει στην αντιμετώπιση της πρώτης κατηγορίας γυναικών στην Ελλάδα και…