Κεντρική Basket League Αγωνιστική της Basket League το Σαββατοκύριακο, έστω και… λειψή!

Αγωνιστική της Basket League το Σαββατοκύριακο, έστω και… λειψή!

ΕΣΑΚΕ basket

Ήταν το πιθανότερο σενάριο, ωστόσο πλέον είναι και επίσημο. Οι πολλές αναβολές που υπάρχουν στο μπάσκετ λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, δεν αφήνουν περιθώρια για κενές μέρες, πόσο μάλλον Σαββατοκύριακα.

Έτσι, ο ΕΣΑΚΕ στο σημερινό ΔΣ του, αποφάσισε να ορίσει την τρίτη αγωνιστική για το προσεχές Σαββατοκύριακο, αφού μετά την αναστολή των διοργανώσεων της ΕΟΚ οι προγραμματισμένοι αγώνες των προημιτελικών του κυπέλλου δεν θα διεξαχθούν.

Βέβαια, μετά την απαγόρευση αγώνων στην Θεσσαλονίκη λόγω του lockdown, η αγωνιστική θα είναι λειψή. Συγκεκριμένα, με βάση το κανονικό πρόγραμμα, ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να υποδεχθεί τον Κολοσσό, ενώ και ο Άρης το Λαύριο.

Αυτοί οι δύο αγώνες αναμένεται να αναβληθούν, ενώ η σκέψη που υπάρχει είναι να οριστεί το παιχνίδι που αναβλήθηκε εκ νέου ανάμεσα στον Άρη και τον Ηρακλή, με τις δύο ομάδες να σκέφτονται να ταξιδέψουν στην Λάρισα ώστε να γίνει το παιχνίδι.

Τέλος. στο σημερινό ΔΣ οριστικοποιήθηκε κι η συμφωνία με γνωστή στοιχηματική εταιρεία για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος την φετινή σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/4)

Τα φώτα σε ΟΑΚΑ και Βιτόρια Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (1…