Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Νέα δωρεά στους Γιατρούς του Κόσμου

Ολυμπιακός: Νέα δωρεά στους Γιατρούς του Κόσμου

vasilis spanoulis olympiakos kolossos rodou

Ο Ολυμπιακός προχώρησε και σε τρίτη δωρεά κατά τη διάρκεια του φιλικού του παιχνιδιού με τον Κολοσσό Ρόδου. Συγκεκριμένα, στη διακοπή του τρίτου δεκαλέπτου για το τέταρτο πρόσφερε χρήματα στους Γιατρούς του Κόσμου.

Ο Γενικός Διευθυντής των Ερυθρόλευκων, Νίκος Λεπενιώτης μαζί με την Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της BWIN κα Μπερίου Ιωάννα, παρέδωσαν μία ακόμα επιταγή, αυτήν την φορά, στην εκπρόσωπο των Γιατρών του Κόσμου για τη στήριξη ηλικιωμένων & μοναχικών ανθρώπους σε διάφορα σημεία της Αττικής, που έχουν πληγεί σημαντικά από τον κορωνοϊό, με χριστουγεννιάτικα κουτιά αλληλεγγύης τα οποία περιλαμβάνουν είδη πρώτης ανάγκης, υγειονομικό εξοπλισμό ατομικής προστασίας και λόγω των ημερών, γλυκά και το γούρι του νέου έτους.

Την επιταγή λοιπόν παρέλαβε η κα Ευγενία Θάνου, Γενική Διευθύντρια των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος και η Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου των “Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος” κα Χαρά Τζιουβάρα.
Επίσης, προσφέρονται 10.000 μάσκες στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ένα απο τα νοσοκομεία αναφοράς της πανδημίας το οποίο βρίσκεται στην Ελευσίνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Ας είναι φέτος η χρονιά που θα νικήσουμε την Εφές στην έδρα της»

Στις δυσκολίες της ερχόμενης αναμέτρησης αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Λίγο πριν από τ…