Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Δώρισε έναν φορητό αναπνευστήρα βαρέως τύπου στο Αττικόν

Ολυμπιακός: Δώρισε έναν φορητό αναπνευστήρα βαρέως τύπου στο Αττικόν

olympiakos kolossos rodou 2

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις δωρεές στο πλαίσιο του πρώτου φιλικού αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου. Αυτή τη φορά οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε δωρεά ενός φορητού αναπνευστήρα βαρέως τύπου στο νοσοκομείο Αττικόν.

Με την επιστροφή των ομάδων στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης μαζί με τον Managing Director της BWIN, Ιωάννη Καποδίστρια, παρέδωσαν μια επιταγή στους εκπροσώπους του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ για την ενίσχυση του έργου των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “Αττικόν”, προσφέροντας ουσιαστικά έναν φορητό αναπνευστήρα βαρέως τύπου για την μηχανική υποστήριξη αναπνευστικής λειτουργίας των ασθενών ενηλίκων και παίδων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Την επιταγή παρέλαβαν οι κ. Σπυρίδων Αποστολόπουλος, Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “Αττικόν” και κ. Εμμανουήλ Πικουλής, Διευθυντής Γ’ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “Αττικόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …