Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Νέντοβιτς: «Υπέροχο να ανήκεις στον Παναθηναϊκό»

Νέντοβιτς: «Υπέροχο να ανήκεις στον Παναθηναϊκό»

nedovic 2

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς διανύει τον πρώτο του χρόνο στον Παναθηναϊκό και είναι ιδιαίτερα χαρούμενος γι αυτό. Ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής σε δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι υπέροχο, που ανήκει στο τριφύλλι.

Αναλυτικά ανέφερε:

Για τη νίκη με την Μπάγερν: «Αυτό σημαίνει πολλά γιατί είχαμε χάσει τέσσερα συνεχόμενα ματς. Δεν παίξαμε το δικό μας μπάσκετ, αυτό που μας κάνει να επιβιώσουμε σε μία δύσκολη λίγκα. Έπρεπε να.. ανέβουμε αμυντικά. Η Μπάγερν είναι μία καλή ομάδα σε καλή φόρμα, είναι υπέροχο να κερδίζουμε μία τέτοια ομάδα».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι υπέροχο συναίσθημα να ανήκεις σε αυτή την ομάδα. Είναι έξι φορές κάτοχος της EuroLeague, αυτό τα λέει όλα. Η φανέλα είναι κάπως… βαριά, αλλά είναι χαρούμενος που είμαι μέρος της. Ειδικά σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου και ενώ πριν από 2 χρόνια είχα προβλήματα τραυματισμού. Είναι ένα ωραίο μέρος να ανήκεις».

Για τη φετινή σεζόν: «Κάθε χρόνο προσπαθώ να εξελίσσομαι ως παίκτης. Με την εμπειρία μου, γίνεται πιο εύκολο. Κάνω τη δουλειά μου, δουλεύω σκληρά και κάνω έξτρα δουλειά κάθε μέρα. Προσπαθώ να μένω υγιής, το οποίο είναι σημαντικό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

Στα ερχόμενα παιχνίδια της Euroelague, αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν. «Αγχώθηκε» για τρία δεκ…