Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ MVP της εβδομάδας ο Αγραβάνης

MVP της εβδομάδας ο Αγραβάνης

agravanis 1

Άλλη μια εβδομάδα με παιχνίδια – και μεσοβδόμαδα και το Σαββατοκύριακο – στην Basket League ολοκληρώθηκε, με τον ΕΣΑΚΕ να ανακοινώνει τον κορυφαίο παίκτης της. Ο λόγος για τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην νίκη του Προμηθέα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας ψηλός έκανε νταμπλ νταμπλ με 24 πόντους (επίδοση η οποία αποτελεί ρεκόρ καριέρας) και 10 ριμπάουντ, συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Stoiximan MVP of the Week, των αγώνων της Stoiximan Basket League από τις 18 έως τις 22 Νοεμβρίου αναδείχθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο 26χρονος διεθνής φόργουορντ στην πρώτη αναμέτρηση του Προμηθέα για το Πρωτάθλημα της φετινής σεζόν που συνοδεύτηκε με νίκη στην Πάτρα επί του ΠΑΟΚ (83-80), έκανε νταμπλ νταμπλ με 24 πόντους (με 4/8 τρίποντα) και 10 ριμπάουντ.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο ranking πετυχαίνοντας 24 πόντους με 8/10 βολές, 2/3 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 10 ριμπάουντ, μια ασίστ, ένα κόψιμο, 8 κερδισμένα φάουλ, 4 φάουλ εναντίον, ένα κλέψιμο και ένα λάθος σε 32’ και 8’’ συμμετοχής».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…