Κεντρική Διεθνή Με Σιμόν η Κροατία στα «παράθυρα», Λάρκιν και άλλοι τρεις της Εφές στην Εθνική Τουρκίας

Με Σιμόν η Κροατία στα «παράθυρα», Λάρκιν και άλλοι τρεις της Εφές στην Εθνική Τουρκίας

Σίμον

Η Κροατία θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Τουρκία (27/11) και Σουηδία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, στον μεγάλο της στόχο που δεν είναι άλλος από την επιστροφή σε μεγάλη διοργάνωση μετά τις αποτυχίες των τελευταίων ετών.

Μάλιστα, σε αυτή την προσπάθεια ο Βέλικο Μρσιτς, θα έχει στην διάθεση του ένα από τα πλέον βαριά χαρτιά της κροατικής ομάδας τον Κρούνοσλαβ Σιμόν. Ο παίκτης της Εφές, ο οποίος διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, αποφάσισε να βοηθήσει την Εθνική του ομάδα στους δύο παραπάνω αγώνες.

Έτσι, ο Κροάτης – όπως και οι συμπαίκτες του στην Σέιν Λάρκιν, Ντογκούς Μπαλμπάι, Σερτάκ Σανλί και Μπουγκραχάν Τουντσέρ από πλευράς Τουρκίας – θα αγωνιστούν με την ομάδα του Αταμάν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα την Πέμπτη (26/11)στο Βελιγράδι και απευθείας θα ενσωματωθούν στα συγκροτήματα Κροατίας και Τουρκίας αντίστοιχα.

Μία μέρα μετά, και συγκεκριμένα την Παρασκευή (27/11) η Τουρκία κοντράρετε με την Κροατία στην Κωνσταντινούπολη, και μένει να δούμε αν ο Σιμόν θα αντιμετωπίσει τους συμπαίκτες του στην Εφές, οι αν αμφότεροι θα χρησιμοποιηθούν μόνο στα δεύτερα παιχνίδια των ομάδων τους με που θα γίνουν την Κυριακή (29/11), με τους Τούρκους να αντιμετωπίζουν την Ολλανδία και τους Κροάτες την Σουηδία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…