Κεντρική Γυναίκες Η καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα

Η καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα

pas giannina panathinaikos

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ελευθερία Μοσχάτου, για την τρίτη αγωνιστική της Α1 Γυναικών, με τους Ηπειρώτες να προχωρούν σε μία καταγγελία για την προετοιμασία τους για το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας την Τετάρτη (28/10) αναχώρησε για το νησί της Λευκάδας ώστε να συνεχίσει εκεί την προετοιμασία της για τις επόμενες 15 ημέρες. Δυστυχώς, ο Δήμος Λευκάδας δεν έδειξε διάθεση συνεργασίας και δεν μας δέχθηκε. Μετά όμως από έντονες προσπάθειες του δημάρχου μας Μωυσή Ελισάφ βρισκόμαστε από την Πέμπτη (29/10) στην πόλη της Πρέβεζας, όπου είμαστε φιλοξενούμενοι από το κλειστό της πόλης για τις προπονήσεις μας.

Η ομάδα την Πέμπτη το βράδυ έκανε τεστ κορονοϊού και όλη η ομάδα βρέθηκε αρνητική, από εξειδικευμένο μικροβιολογικό εργαστήριο της πόλης. Το πρωί της Κυριακής (01/11) η ομάδα θα ξεκινήσει την αποστολή της για την Αθήνα και για το ντέρμπι με την Ελευθερία Μοσχάτου.

Παρά την έντονη ταλαιπωρία που υποστήκαμε λόγω της άρνησης ουσιαστικά του Δήμου Λευκάδας να μας δεχθεί και τις πολλές μετακινήσεις που κάναμε, αλλά και την έλλειψη προπονήσεων, πηγαίνουμε πανέτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτριες είναι όλες στη διάθεση του Νίκου Δουβίτσα και προσδοκούμε σε θετικό αποτέλεσμα. Εδώ θέλουμε να τονίσουμε και να ευχαριστήσουμε θερμά που ο δήμαρχός μας κ. Ελισάφ έκανε ό,τι περνάει από το χέρι του για να μας βοηθήσει. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον περιφερειάρχη μας, Αλέκο Καχριμάνη, που ό,τι του ζητήσαμε ήταν δίπλα μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…