Κεντρική Γυναίκες Η Δημητράτου “κάρφωσε” την ΕΟΚ!

Η Δημητράτου “κάρφωσε” την ΕΟΚ!

dimitratou

Η team manager της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Εύη Δημητράτου, “κάρφωσε” την ΕΟΚ, η οποία δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση για να βοηθήσει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Αναλυτικά όσα έγραψε στα social media:

“Έχουν περάσει 15 μέρες από την αποστολή στην ΕΟΚ αιτήματος για ΑΜΕΣΗ τηλεδιάσκεψη των σωματείων της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών και ακόμα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση.

Σίγουρα ο λόγος που δεν εχει πραγματοποιηθεί δεν είναι η έλλειψη τεχνικών γνώσεων καθώς η Ομοσπονδία διαθέτει προσωπικό με σχετικές γνώσεις.
Όπως όλα δείχνουν, δυστυχώς ο λόγος είναι η έλλειψη διάθεσης διαλόγου καθώς η γυναικεία καλαθοσφαίριση για την ΕΟΚ προφανώς δεν αποτελεί προτεραιότητα, κι ας είναι το μοναδικό πρωτάθλημα ΠΡΩΤΗΣ κατηγορίας που διοργανώνει.

Το καθήκον της Ομοσπονδίας ειναι σε συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές να προσπαθεί το άθλημα να λειτουργεί. Αν προσπαθήσει και δεν τα καταφέρει έχει καλώς, αλλά η μη προσπάθεια ισούται με αδιαφορία.

Το Φεβρουάριο έχουμε τους κρίσιμους αγώνες της Εθνικής για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό. Για να μπορέσει να συμβεί αυτο θα πρέπει το Δεκέμβριο να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και η σταδιακή επανένταξη των αθλητριών ώστε να αποφύγουμε σοβαρούς τραυματισμούς και εν συνεχεία να ξεκινήσει και η αγωνιστική δράση, τηρώντας φυσικά όλα τα προβλεπόμενα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Κλείνοντας να τονίσω για άλλη μια φορά πως όλα τα πρωταθλήματα στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης συνεχίζουν να πραγματοποιούνται παρά τις γενικές απαγορεύσεις ή τα lockdown που εφαρμόζονται.

Μήπως οι Ομοσπονδίες αυτές ή τα Κράτη αυτά δεν ενδιαφέρονται τόσο πολύ για την υγεία των αθλητών/ αθλητριών τους;

Ή μήπως έκατσαν σε ένα κοινό τραπέζι το διάστημα από τον Μάρτιο και μετά και συμφώνησαν στο τι πρέπει να κάνουν και τι μέτρα πρέπει να λάβουν ώστε όταν (όχι αν) έρθει το δεύτερο κύμα της πανδημίας να μην χρειαστεί να διακόψουν τη ροή των Πρωταθλημάτων στις πρώτες κατηγορίες;
Εγώ πάντως πιστεύω πως ισχύει το δεύτερο”!!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Αμφίβολη η Βίτολα για το Game 3

Εκτός με κάταγμα στη μύτη η Βίτοσα. Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό με 68-65 στον δ…