Κεντρική Γυναίκες Δημητράτου: «Στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν σταμάτησε ο αθλητισμός»

Δημητράτου: «Στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν σταμάτησε ο αθλητισμός»

dimitratou

Η team manager της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Εύη Δημητράτου, μίλησε στον Over FM και την εκπομπή «Overage» με τους Γιώργο Χελάκη και Γιώργο Κογκαλίδη για την κατάσταση που επικρατεί στην Α1 γυναικών εξαιτίας της πανδημίας.

Παρά τις ενέργειες των σωματείων, η ΕΟΚ δεν συμβάλλει στην προσπάθεια επανέναρξης του πρωταθλήματος…

«Παίρνουμε απαντήσεις του τύπου “δεν φταίμε εμείς που έχουν κλείσει τα γήπεδα”. Δεν είπαμε το αντίθετο. Να βρεθούμε σε μια τηλεδιάσκεψη και να μιλήσουμε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, τι επιλογές έχουμε, τι μπορούμε να κάνουμε, ποια σωματεία μπορούν να τα κάνουν όλα αυτά κι όλοι μαζί να ζητήσουμε κάποια πράγματα από την Πολιτεία. Κι αυτό μας το αρνούνται κατηγορηματικά μέχρι στιγμής».

Ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει» όλο τον κόσμο, αλλά αυτό δεν έχει εμποδίσει τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης να συνεχίζουν τα πρωταθλήματα…

«Δεν τίθεται κανένα θέμα για το κομμάτι της σοβαρότητας της επιδημιολογικής κατάστασης. Το πρόβλημα δεν το έχουμε μόνο εμείς, το έχει όλος ο κόσμος. Αλλά στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν σταμάτησε κανένα πρωτάθλημα, δεν σταμάτησε ο αθλητισμός. Βρέθηκαν και συμφωνήθηκαν οι όροι και το πλαίσιο που θα μπορούσαν να είναι ενεργά τα πρωταθλήματα, γιατί το ξέραμε από το Μάρτιο ότι θα έρθει δεύτερο κύμα. Η διαφορά είναι ότι στις άλλες χώρες συμφωνήθηκε το πλαίσιο και συνεχίζονται κανονικά. Εδώ κάπου ολιγορήσαμε»

Πηγή: Over FM

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…