Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Δικαιουλάκος: “Παράγουμε ρολίστες κι όχι πρωταγωνιστές”

Δικαιουλάκος: “Παράγουμε ρολίστες κι όχι πρωταγωνιστές”

Euroleague

Με το σύνολο του ελληνικού μπάσκετ τα έβαλε ο Γιώργος Δικαιουλάκος με ανάρτηση του στα social media μετά την ήττα της Εθνικής από την Λετονία. Ο έμπειρος τεχνικός στο post του τόνισε ότι η Ελλάδα παράγει ρολίστες και όχι πρωταγωνιστές, δηλώνοντας ότι αυτό που είδαμε σήμερα είναι η γενική εικόνα του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά:

“Έχει συνειδητοποιήσει κανείς ότι παράγουμε ρολίστες απο μικρές ηλικίες και οχι πρωταγωνιστές? Έχουμε κάνει σχολή το αργό μπάσκετ και το χωρίς σουτ? Απο τις μικρές ηλικίες παίζουμε ενα μπάσκετ το οποίο αργότερα θα υποστηρίζει τους Αμερικάνους στις ομάδες και όχι για να αναδείξει προσωπικότητες και το ταλέντο του καθενός?

Προσωπικά πιστεύω πως δεν εχει νόημα να αποδίδουμε ευθύνες πουθενά, άλλωστε υπάρχουν ισχυρές δικαιολογίες και (εξάλλου στις δικαιολογίες είμαστε καλοί). Το θεμα ειναι να προβληματιστούμε και να προτείνουμε. Αυτό που είδαμε σήμερα ειναι απλα η εικόνα του Ελληνικού μπάσκετ αποντως Σπανουλη Αντετοκουμπο Σλουκα και κανα ακόμα. Αυτή είναι η γενική εικόνα του Ελληνικού μπάσκετ. Τα καμπανάκια χτυπάνε εδω και καιρό. Τι πρέπει να κάνουμε?”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…