Κεντρική A2 “Δεν περιμέναμε την πανδημία για να καταλάβουμε πως η ΕΟΚ είναι αμέτοχη”

“Δεν περιμέναμε την πανδημία για να καταλάβουμε πως η ΕΟΚ είναι αμέτοχη”

Ο υπαρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Οίακα Ναυπλίου, Άκης Καλλινικίδης μίλησε στην εκπομπή Overall και στους Μένιο Σακελλαρόπουλο και Λένα Καραλή για την αναστολή της Α2 μπάσκετ.

Για το πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή των αθλητών η αναστολή του πρωταθλήματος ανέφερε πως

“Είναι μια ανακοίνωση από στο συνδικαλιστικό μας όργανο για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε όλον αυτόν καιρό για να μπορέσουμε να βιοποριστούμε και να ζήσουμε. Ουσιαστικά σαν πρώτη προσπάθεια προτείναμε να κάνουμε τα τεστ. Δεν παραβλέπουμε πως η κατάσταση είναι σοβαρή. Δεν λέμε να κλείσουν οι άλλοι και να μείνουμε εμείς”.

Για την αντιμετώπιση της Ομοσπονδίας και της κυβέρνησης προς τους αθλητές δήλωσε

“Δεν περίμενα να φτάσουμε στο σημείο της πανδημίας για να καταλάβουμε πως η ΕΟΚ είναι αμέτοχη. Βρισκόμαστε σε μια βάση αναζήτησης για να δούμε σε ποιους πρέπει να μιλήσουμε. Καταλαβαίνουμε πως η κυβέρνηση έχει πολλή δουλειά. Δεν είμαστε μόνο οι αθλητές του μπάσκετ. Είναι και του βόλεϋ και άλλων αθλημάτων. Δεν υπάρχει κάποια ιεραρχία που να μπορούμε να απευθυνθούμε πρώτα, ώστε να μην πάνε στράφι οι προσπάθειες μας. Καταλαβαίνεται πόσο δύσκολο είναι να απευθυνθούμε σε κάποιον όταν μέλη της κυβέρνησης μια λένε το ένα και μια το άλλο”.

Πηγή: Over FM

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Γιαννάκης – «Τεράστια η απώλεια του Ίβκοβιτς»

Ήταν η σειρά του «Δράκου» του Ελληνικού μπάσκετ. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης,  σχολίασε το θάνα…