Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Basket League: Τζάμπολ στην 4η αγωνιστική με μόλις τρία παιχνίδια

Basket League: Τζάμπολ στην 4η αγωνιστική με μόλις τρία παιχνίδια

ΕΣΑΚΕ basket

Η 4η αγωνιστική της Basket League θα πραγματοποιηθεί με μόλις τρεις αναμετρήσεις, δύο το Σάββατο (14/11) και μία την Κυριακή (15/11).

Ο κορονοϊός αλλοίωσε το πρόγραμμα ακόμα μίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα μόλις έξι ομάδες από τις 12 του πρωταθλήματος να ριχτούν στη μάχη.

To μεγάλο ματς του Σαββατοκύριακου μεταξύ της ΑΕΚ και του Προμηθέα αναβλήθηκε εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων στους Πατρινούς, ενώ Παναθηναϊκός και Λάρισα δεν θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν Άρη και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα.

Σήμερα (14/11), ο Κολοσσός υποδέχεται το Λαύριο και μοναδικό στόχο τη νίκη. Σε διαφορετική περίπτωση οι Ροδίτες θα υποχωρήσουν στο 0-3 και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στην ομάδα.

Από την πλευρά του, το Λαύριο θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη άργησε να αγωνιστεί, καθώς “χτυπήθηκε” ανελέητα από τον κορονοϊό.

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Ηρακλή. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας της Νίκαιας για την πρώτη κατηγορία που θα το δώσει στο κλειστό του Πλάτωνα έπειτα από 33 χρόνια.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Κολοσσός Ρόδου – Λαύριο 16:00

Ιωνικός – Ηρακλής 17:00

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …