Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Αγγελόπουλοι: «Πηγαίνουμε καλά, εφικτή η οχτάδα»

Αγγελόπουλοι: «Πηγαίνουμε καλά, εφικτή η οχτάδα»

aggelopoulos

Οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, προχώρησαν σε μία σημαντική πρωτοβουλία, για να ενισχύσουν το εθνικό σύστημα υγείας. Οι δύο πρόεδροι των ερυθρολεύκων μετά το πρώτο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα μίλησαν για την σημαντική κίνηση τους, ενώ αναφέρθηκαν και στη φετινή πορεία της ομάδας του Πειραιά στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν στην ΕΡΤ:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Σήμερα το πρώτο παιχνίδι. Ευχαριστούμε την ΕΡΤ που στηρίζει. Είναι μια ευκαιρία να δει σε ελεύθερο κανάλι όλη η Ελλάδα την ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που προσφέρουμε με αυτή την πρωτοβουλία. Θα κάνει καλό και στην ομάδα. Είναι πολύ καλό για την ομάδα», ενώ για την πορεία της ομάδας πρόσθεσε: «Έχουμε πάει καλά ως τώρα με εξαίρεση την ήττα από την Ζαλγκίρις. Είναι ανταγωνιστική η ομάδα, ο στόχος της οκτάδας είναι ρεαλιστικός. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά παντού».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ήμασταν θύματα του κορωνοϊού κι εμείς. Τώρα είναι όλοι καλά. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ότι κι αν κάνεις είναι λίγο. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα. Ο αθλητισμός και η κοινωνία είναι ένα», ενώ για την πορεία της ομάδας ανέφερε: «Πάμε πολύ καλά και είμαστε αισιόδοξοι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Ας είναι φέτος η χρονιά που θα νικήσουμε την Εφές στην έδρα της»

Στις δυσκολίες της ερχόμενης αναμέτρησης αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Λίγο πριν από τ…