Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Τακτική και τεστ κορωνοϊού ενόψει διπλής αγωνιστικής

ΠΑΟΚ: Τακτική και τεστ κορωνοϊού ενόψει διπλής αγωνιστικής

paok proponisi

O ΠΑΟΚ μετά την κενή -αγωνιστικά- περασμένη εβδομάδα αυτή την βδομάδα έχει δύο αναμετρήσεις, καθώς αρχικά θα δώσει το εξ΄ αναβολής παιχνίδι με το Λαύριο (18/11 15:00), ενώ το Σάββατο φιλοξενείται από τον Προμηθέα στην Πάτρα (21/11 17:00). H ομάδα του Κώστα Μέξα ξεκίνησε την προετοιμασία για την… διαβολοβδομάδα που έρχεται, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τακτική ανάλυση, αφού προηγήθηκαν τεστ κορωνοϊού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Η πρώτη εβδομάδα με διπλή προγραμματισμένη αγωνιστική δράση ξεκίνησε. Και άνοιξε, νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα στο πνεύμα της εποχής, με τα απαραίτητα τεστ COVID-19 της ομάδας του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με το Λαύριο, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτή την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου στις 15:00.

Ακολούθησε η ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής και με δεδομένο ότι η ομάδα μας θα μπει σε μία διαδικασία δύο συνεχόμενων αγώνων (με Λαύριο και Προμηθέα) για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με το Λαύριο ολοκληρώνεται την Τρίτη (17/11) με μία προπόνηση το μεσημέρι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …