Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τζένκινς: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν παθητικοί».

Τζένκινς: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν παθητικοί».

charles jenkins olympiakos

Ο Τσάρλς Τζέκινς δήλωσε ότι η ομάδα των «Πειραιωτών» ήταν αρκετά παθητική στο πρώτο ημίχρονο, ενώ με την έναρξη του δευτέρου μέρους όπως ανέφερε το κλειδί της νίκης ήταν η επιθετική άμυνα. Παράλληλα, ο παίκτης του Ολυμπιακού προανάγγειλε ότι μπορεί να προσφέρει αρκετά στο αμυντικό κομμάτι και η ομάδα να γίνει ακόμα καλύτερη.

Επιπλέον, ο Αμερικανός τόνισε ότι θα δίνει το 100% της καλύτερης του απόδοσης, καθώς του δίνεται η μεγάλη ευκαιρία όπως είπε να αγωνίζεται σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ παθητικοί και δεν παίρναμε καλές αποφάσεις. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ πιο επιθετικοί στην άμυνα κι αυτό μας βοήθησε και στην επίθεση», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ.

Όσο για το γεγονός ότι προορίζεται για αμυντικές αποστολές, είπε: «Νιώθω πολύ άνετα στο ρόλο μου. Γνωρίζω τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Ο κόουτς με γνωρίζει και θέλω κάθε μέρα να αποδεικνύω τι μπορώ να κάνω. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να ανταποκρίνομαι σε ό,τι μου ζητά ο προπονητής και ό,τι περιμένουν οι συμπαίκτες μου από μένα. Κοιμάμαι ήσυχος κάθε βράδυ γνωρίζοντας ότι προσπαθώ να κάνω ό,τι μου ζητείται. Δεν με έχει ευλογήσει ο Θεός με μακριά χέρια ή ύψος, αλλά είμαι δυνατός και έχω γρήγορα πόδια για να αντιμετωπίσω τους αντιπάλους μου. Δίνω το 100% γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίζω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός για το break στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των play off της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Β…