Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Το δύσκολο έργο του Ολυμπιακού κόντρα στην ενισχυμένη Εφές

Το δύσκολο έργο του Ολυμπιακού κόντρα στην ενισχυμένη Εφές

kostas papanikolaou olympiacos piraeus eb20 1 e1603484499268

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα στο Μόναχο από την Μπάγερν και ψάχνει νίκη και μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Αναντολού Εφές, την οποία υποδέχεται στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague (21:00, Novasports 2).

«Στο ματς με την Μπάγερν ήμασταν υπερόπτες, με εισαγωγικά ή χωρίς. Ήμασταν κακομαθημένοι. Σε φάσεις με διεκδικούμενες μπάλες, που καθορίζουν τη μορφή ενός αγώνα, εμείς υστερήσαμε. Δεν έπρεπε να ήμασταν έτσι γι’ αυτό και χάσαμε. Δεν δικαιολογείσαι να μην είσαι έτοιμος και να εκπλήσσεσαι από πράγματα που συμβαίνεις», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας χθες, κατά τη διάρκεια της «ερυθρόλευκης» media day.

Ο κόουτς των Πειραιωτών συνέχισε: «Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι συγκεντρωμένος και να παίζεις με ένταση και αθλητικότητα. Η Euroleague δεν είναι πλέον του ταλέντου, αλλά οι ομάδες που έχουν ένταση έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν».

Ολυμπιακός και Εφές αναμετρώνται απόψε για 45η φορά στην ιστορία τους. Η Εφές ήρθε στην Αθήνα ενισχυμένη με τον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση, αν και ενσωματώθηκε στην ομάδα μόλις τη Δευτέρα. Εκτός μάχης είναι ο Σερτάκ Σανλί για την τουρκική ομάδα, που έχει αρχίσει με μία νίκη και τρεις ήττες και θέλει να επιστρέψει σε τροχιά playoffs.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Ζοσέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Αμίτ Μπαλάκ (Ισραήλ).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…