Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Θετικά τα νέα για ΠΑΟΚ

Θετικά τα νέα για ΠΑΟΚ

herndon 02102020

Καλές είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ καθώς ο Κώστας Μέξας είδε σήμερα τον  Άλαν Χέρντον να βγάζει σημαντικό μέρος της προπόνησης. Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει να ακολουθεί ο Γιώργος Τσαλμπούρης καθώς ακόμα ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αριστερό του αντίχειρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Μετρώντας – για μία ακόμη φορά- αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων, ο ΠΑΟΚ συνέχισε το πρόγραμμα προετοιμασίας του, σήμερα το μεσημέρι, με μία προπόνηση στο PAOK Sports Arena.

Μετά από καιρό ο Κώστας Μέξας είδε τον Alan Herndon να συμμετέχει σε ένα σημαντικό μέρος της προπόνησης. Και το γεγονός ότι ο Αμερικανός είναι πλέον στην τελική ευθεία της ενσωμάτωσής του με την ομάδα, μόνο σαν θετική εξέλιξη μπορεί να θεωρηθεί.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Τσαλμπούρης συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος να μπει σε κανονικούς ρυθμού λόγω του τραυματισμού του στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού.

Το πρόγραμμα της ομάδας μας θα συνεχιστεί με μία προπόνηση το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα με την Λάρισα (Τετάρτη 7/10/20 στις 17:00 στο PAOK Sports Arena), που θα είναι και ο πρώτος επίσημος αγώνας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η μετάθεση της έναρξης της Basket League κατά μία εβδομάδα, έχει ήδη δημιουργήσει χρονικά περιθώρια για την διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού αγώνα για τον ΠΑΟΚ μεταξύ Κυπέλλου και της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…