Κεντρική Ελλάδα Στην ακαδημία Αμπελόκηπων καλεσμένος ο Σκουρτόπουλος! (pics)

Στην ακαδημία Αμπελόκηπων καλεσμένος ο Σκουρτόπουλος! (pics)

120558970 1470162913174251 4539677828758090029 o

Με έναν εκλεκτό καλεσμένο πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση της Ακαδημίας Αμπελοκήπων. Συγκεκριμένα, παρών στην σημερινή προπόνηση ήταν ο τεχνικός της εθνικής ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος τέθηκε στην διάθεση των νεαρών αθλητών απαντώντας στις ερωτήσεις τους.

Αναλυτικά:

Η μπασκετική… κοινωνικοποίηση είναι μια από τις βασικές προτεραιότητές της Ακαδημίας Αμπελοκήπων και η έκπληξη που περίμενε τους αθλητές μας προς αυτή την κατεύθυνση την περασμένη Δευτέρα, γινόταν εύκολα αντιληπτό ότι τους ενθουσίασε.

Ο προπονητής της Εθνικής ανδρών της Ελλάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μας έκανε την μεγάλη τιμή να επισκεφτεί το γήπεδό μας και να τεθεί στην… ανακριτική διάθεση των παιδιών. Η άνεση και η φιλική διάθεση του κόουτς έκαναν αμέσως παρεϊστικο το κλίμα, οι αθλητές τον…βομβάρδισαν με ερωτήσεις μπαίνοντας μέσω των απαντήσεών του στα «άδυτα» αποδυτηρίων και λειτουργίας ομάδων και το φινάλε μιας βραδιάς που θα μείνει σε όλους αξέχαστη, βρήκε την παρέα που δημιουργήθηκε να φωτογραφίζεται για τις αναμνήσεις και να ανανεώνει το ραντεβού.

Κόουτς, σε ευχαριστούμε πολύ για την χαρά που μας έδωσες και όσα μοιράστηκες μαζί μας!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…