Κεντρική Γ' Εθνική “Σοκ” στο Μεσολόγγι!

“Σοκ” στο Μεσολόγγι!

Ο Λέοντας ετοιμάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του να βρεθεί στις Eθνικές κατηγορίες. Η παρθενική συμμετοχή της ομάδας του Μεσολογγίου θα γίνει χωρίς τον Βασίλη Μπόσμο.

Ο αθλητής υπέστη τραυματισμό κατά τη διάρκεια της προπόνησης και θα μείνει εκτός δράσης για όλο τον χρόνο. Εκτός από τον Βασίλη Μπόσμο και ο Χρήστος Λειβαδάς είναι τραυματίας.

Η ανακοίνωση:

«Λίγα 24ωρα έμειναν μέχρι την έναρξη του πρωτου αγωνιστικού παιχνιδιού στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας ( ερχόμενη Κυριακή ) και η ομάδα του προπονητή Σωτηρη Φαραντου ετοιμάζεται για το ιστορικό αυτό ραντεβού καθώς οι λέοντες θα αΒαγωνιστούν σε εθνικό πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Το πολύ ευχάριστο κλίμα δυστυχώς «δηλητηριάστηκε» από τον ξαφνικό και άτυχο τραυματισμό του Βασίλη Μποσμου που μάλλον τον αφήνει εκτός αγωνιστικής δράσης για όλο το χρόνο. Αν σ αυτό προστεθεί και ο τραυματίας Χρήστος Λειβαδάς, αντιλαμβανόμαστε όλοι, ότι το παιχνίδι της Κυριακής φαντάζει πολύ δύσκολο.

Η διοίκηση του Λέων, στηρίζει, αφουγκράζεται και συμπαραστέκεται δίπλα στον προπονητή και στους παίκτες ευχόμενη η φετινή χρονια πρωτίστως να κρατήσει υγιείς ολους τους παίκτες.

Ευχή και ελπίδα όλων μας, ο άτυχος Βασίλης Μποσμος, γρήγορα να αποθεραπευτεί και να ζησει για τελευταία φορά έναν τραυματισμό τέτοιου μεγεθους μιας και ήταν η δεύτερη φορά που η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Βασίλη.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας αλλά και σε όλες τις ομάδες του Μεσολογγιου, σε μια πολύ δύσκολη αγωνιστική χρόνια που αναμένεται το φετινό χειμώνα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Αετοί Βέροιας: Ανανέωσε ο Μπουρδάνος

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησαν οι Αετοί Βέροιας ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα τ…