Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Οι “αιώνιοι” χρειάζονται υπομονή”

“Οι “αιώνιοι” χρειάζονται υπομονή”

panathinaikos olympiakos1

Ο προπονητής μπάσκετ Τζώρτζης Δικαιουλάκος μίλησε στην εκπομπή «Overage» του OVER FM 104.9 με τους Γιώργο Χελάκη και Γιώργο Κογκαλίδη, για την τελείως διαφορετική χρονιά στο θέμα της προετοιμασίας των ομάδων και την πρώτη αγωνιστική του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Τα πάντα θα κυλήσουν σε διαφορετικούς ρυθμούς στο χώρο του μπάσκετ. Η επίδραση του κορωνοϊού είναι φανερή…

«Φέτος είναι τόσο πολύ διαφορετική η χρονιά από πέρσι. Έχω παρακολουθήσει όλα τα ματς στην Ευρωλίγκα. Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη ακόμα. Όχι τόσο γιατί είναι νωρίς, αλλά γιατί παίζει ρόλο η έδρα, ο κόσμος που δεν θα είναι κοντά στην ομάδα του. Ένα πράγμα που στο ελληνικό πρωτάθλημα έπαιζε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο».

Υπομονή και θέληση χρειάζεται ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ώστε οι δύο ομάδες να βγάλουν την ποιότητα που έχουν…

«Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει με μεγάλες προσδοκίες, αλλά δεν τις εκπλήρωσε. Ο Παναθηναϊκός έχει ελπίδες, αλλά υπάρχει απογοήτευση μετά από το Σούπερ Καπ. Από την πλευρά των προπονητών θέλω να πω ότι δείχνουν να έχουν δουλέψει αρκετά με τις ομάδες τους, γιατι τις είδα αρκετά δουλεμένες και απλά θέλουν χρόνο. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι από το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Μπαρτζώκα στον πάγκο. Πιστεύω θα έχει διαφορετική αντιμετώπιση με τον Παναθηναϊκό. Νομίζω θα έχει μια διαφορετική προσαρμογή. Η Ζαλγκίρις, για να είμαστε ειλικρινείς, τον τιμώρησε αρκετά και ίσως του κάνει καλό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…