Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Είχε μεγαλύτερη ενέργεια ο Παναθηναϊκός”

“Είχε μεγαλύτερη ενέργεια ο Παναθηναϊκός”

sarassss

Στην μεγαλύτερη ενέργεια που είχε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι εστίασε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στης δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, ο τεχνικός των Καταλανών, τόνισε ότι η ομάδα του απέχει πολύ από αυτό που θέλει αλλά και ότι οι παίκτες του πρέπει να καταλάβουν ότι ταβάνι τους είναι ο ουρανός.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις δύο παιχνίδια σε τρεις μέρες. Ο Παναθηναϊκός είχε μεγαλύτερη ενέργεια από εμάς. Δεν είμαστε καν κοντά σε αυτό που θέλουμε να είμαστε ως ομάδα, ως παίκες, ως άνθρωποι. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το ταβάνι μας είναι ο ουρανός, αν φυσικά δουλέψουμε όπως πρέπει», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο Γιασικεβίτσιους, ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα είχε πει:

«Έπαιξε καλά ο Παναθηναϊκός. Έχουν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, αυτό έκανε δύσκολο το έργο μας. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο να “χτίσουμε” το πρόγραμμά μας και να κερδίζουμε. Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ, όταν επιστρέψουν και οι απόντες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Γκριμάου: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη εμπειρία»

O προπονητής της Μπαρτσελόνα Ρότζερ Γκριμάου μίλησε για τον Ολυμπιακό. Η Μπαρτσελόνα ετοιμ…