Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Έχουν αδυναμίες και οι δύο”

“Έχουν αδυναμίες και οι δύο”

panathinaikos olympiakos2 1 e1602263545530

Ο προπονητής μπάσκετ Γιώργος Καράγκουτης μίλησε στην εκπομπή «Overage» του OVER FM 104.9 με τους Γιώργο Χελάκη και Γιώργο Κογκαλίδη, για την αποψινή κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τον υποβιβασμό του Πανιωνίου από την Basket League.

Ο Γιώργος Καράγκουτης έκανε την δικιά του τοποθέτηση για το σημερινό ”αιώνιο” ντέρμπι και υπογράμμισε ότι η απουσία του κόσμου θα παίξει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι.

«Θεωρώ ότι είναι ένα αμφίρροπο ματς και για πρώτη φορά δεν έχει προγνωστικό για το ποιός έχει το προβάδισμα. Καταρχάς, θα παιχτεί ένας αγώνας ανάμεσα στους δύο ”αιώνιους” χωρίς κόσμο. Δεύτερον είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε εύκολα συμπεράσματα για το πως είναι οι ομάδες, γιατί είναι η δεύτερη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες έδειξαν αδυναμίες. Ο Παναθηναϊκός στάθηκε πιο τυχερός γιατί νίκησε μια σκληροτράχηλη ομάδα όπως η Χίμκι. Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχασε αλλά, είναι νωρίς για να πούμε ότι κάποια ομάδα ξεχωρίζει σε καποιο αγωνιστικό σημείο. Πιστεύω θα νικήσει ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι».

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές βιώνει ο Πανιώνιος και στο χώρο του μπάσκετ. Μια δύσκολη καμπή στην ιστορία του με τον υποβιβασμό στις μικρότερες κατηγορίες…

«Με στεναχωρεί πάρα πολύ η απουσία του Πανιωνίου από την Α1. Γενικότερα, ο Πανιώνιος είχε χάσει τον δρόμο του, τα τελευταία χρόνια. Οι τελευταίες διοικήσεις που είχαν έρθει με σκοπό να βοηθήσουν την ομάδα, μόνο καλό δεν έκαναν. Το πρόβλημα γιγαντώθηκε τα δύο τελευταία χρόνια και νομίζω ήταν η μοναδική διέξοδος του Πανιωνίου να γυρίσει σελίδα. Αν γίνει το γήπεδο μπορεί να καταφέρει να στηριχθεί σε δικά του πόδια και φυσικά μιλάω για τα παιδιά από την ακαδημία. Πιστεύω ότι έχει τα εφόδια να το κάνει γιατί οι ακαδημίες βγάζουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …