Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Στόχος τα πλέι οφ, κλειδιά η διάρκεια και η σταθερότητα”

“Στόχος τα πλέι οφ, κλειδιά η διάρκεια και η σταθερότητα”

Μέξας

Λίγες μέρες πριν το τζάμπολ στην Basket League ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας μίλησε στο πλαίσιο του αφιερώματος του ΕΣΑΚΕ στον δικέφαλο για τους στόχους της ομάδας αλλά και την εκτίμηση του για το πως θα πάει η χρονιά.

Αναλυτικά:

«Είμαστε λίγο πριν το ξεκίνημα μιας παράξενης χρονιάς μετά από όσα περάσαμε όλοι με την πανδημία. Νομίζω ότι οι επιπτώσεις της στο μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό είναι εμφανείς. Παρόλα αυτά, το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, καθώς θεωρώ ότι η πλειονότητα των ομάδων είναι πολύ κοντά σε επίπεδο δυναμικότητας.

Όσες ομάδες καταφέρουν να έχουν διάρκεια και σταθερότητα από την αρχή ως το φινάλε της σεζόν, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά, θα μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους. Όσο για εμάς, στόχος μας είναι να έχουμε μια ομάδα που θα έχει ξεκάθαρη κατεύθυνση και αρχές και στις δύο πλευρές του παρκέ. Θα παλεύουμε δίνοντας το 100% σε κάθε ματς εντός και εκτός έδρας και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Ο πρωταρχικός αγωνιστικός στόχος, πάντως, είναι η είσοδος στα playoffs».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …