Κεντρική Γ' Εθνική Οργισμένη ανακοίνωση Μίλωνα κατά Μπούκα

Οργισμένη ανακοίνωση Μίλωνα κατά Μπούκα

milonas 1

Ο Μίλωνας εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση κατά του διαιτητή Μπούκα, ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στη Γρίβα, μετά τη νίκη του επί της Ελευθερίας Μοσχάτου με 68-59, για τη δεύτερη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς μόλις στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας (25/11 απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας), αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με το θέμα “διαιτησία” και παρά το νικηφόρο αποτέλεσμα για τον Μίλωνα.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής Μπούκας, όχι μόνο ήταν προκλητικός απέναντι στην ομάδα μας σε όλο το παιχνίδι, δίχως να εφαρμόζει στοιχειώδεις κανόνες διαιτητικής, αλλά τα λάθη στα οποία υπέπεσε θέλουμε να πιστεύουμε πως οφείλονται στην δική του ανικανότητα και μόνο. Η στάση και η αντίληψη του συγκεκριμένου διαιτητή για τον ρόλο του αποτελεί κίνδυνο για το άθλημα και την υπερπροσπάθεια αθλητών και παραγόντων.

Ο Μίλωνας αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας, έχει σχεδόν 100 χρόνια ιστορία, υπηρετεί το άθλημα με ακεραιότητα και υπερηφάνεια και καταστούμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα επιτρέψουμε να παίζει κανένας με την ιστορία του και δη διαιτητές του διαμετρήματος Μπούκα.

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να συγχαρούμε την κυρία Γρίβα για την δίκαιη, 50-50, προσέγγιση, η οποία πολύ σωστά μεταξύ άλλων καταλόγισε και τεχνική ποινή στον πάγκο της ομάδας μας ενώ κατά γενική ομολογία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων αντιθέτως με τον ανεπαρκή και επιμελώς επικίνδυνο Μπούκα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…