Κεντρική NBA Ο νέος προπονητής των Πέλικανς
NBA

Ο νέος προπονητής των Πέλικανς

stan van gundy

Ο Σταν Βαν Γκάντι συμφώνησε να γίνει ο επόμενος προπονητής των Πέλικανς της Νέας Ορλεάνης, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος την Τετάρτη.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω στην ταλαντούχα ομάδα της Νέας Ορλεάνης», δήλωσε ο Βαν Γκάντι την Τετάρτη στο Twitter και πρόσθεσε: «Θα είναι τιμή να συνεργαστώ με τους παίκτες μας και να εργαστώ για την κυρία Μπένσον και τον Ντέιβιντ Γκρίφιν, τον Τρέιχαν Λάνγκντον, το προσωπικό τους και τους υπέροχους ανθρώπους της Νέας Ορλεάνης. Δεν μπορώ να περιμένω να μιλήσω με τους παίκτες μας και να ξεκινήσω τη διαδικασία».

Ο Βαν Γκάντι, πρώην επικεφαλής προπονητής των Μαϊάμι Χιτ, Ορλάντο Μάτζικ και Ντιτρόιτ Πίστονς, γίνεται ο έβδομοςτεχνικός στην Ιστορία του franchise των Πέλικανς.

Σύμφωνα με πηγές του ESPN, η ομάδα της Νέας Ορλεάνης και ο εκπρόσωπος του Βαν Γκάντι, Μπράιαν Ελφους, κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με τους όρους για συνεργασία πολυετούς διάρκειας την Τετάρτη το πρωί.

Η φήμη του Βαν Γκάντι ως «δασκάλου» του παιχνιδιού στις 11 σεζόν του ως επικεφαλής προπονητής στο ΝΒΑ, έπαιξε βασικό ρόλο στην πρόσληψή του, καθώς η Νέα Ορλεάνη προσπαθεί να κάνει το… άλμα διαθέτοντας πολύ νεανικό ρόστερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…