Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μπιτς για Ηρακλή, κορονοϊό και σεισμό

Μπιτς για Ηρακλή, κορονοϊό και σεισμό

Beech Beau paok afisa

Ο Μπο Μπιτς έγραψε το πρώτο blog του για λογαριασμό του ΕΣΑΚΕ κι αναφέρθηκε την ήττα του ΠΑΟΚ από τον  Ηρακλή, στο κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα του και στον φονικό σεισμό που έπληξε Ελλάδα και Τουρκία.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο 26χρονος Αμερικανός φόργουορντ του Δικεφάλου:

“Γεια σας ξανά, φίλοι μου. Παρόλο που δεν υπάρχει παιχνίδι αυτήν την εβδομάδα υπάρχουν πολλά να γράψουμε στο blog, καλά αλλά και άσχημα τα περισσότερα από αυτά. Η εβδομάδα ξεκίνησε με μια σκληρή ήττα απέναντι στον αντίπαλό μας τον Ηρακλή. Ήταν μια σκληρή ήττα που πρέπει να την χειριστούμε σωστά όλοι στην ομάδα. Είχαμε αισθανθεί καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι, αλλά δεν εκτελέσαμε με τον τρόπο που θέλαμε, κάτι που πονάει πάντα με τον χειρότερο τρόπο σε μια ήττα. Το καλό όμως είναι ότι έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε από τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε αμέσως, την επόμενη εβδομάδα στο παιχνίδι Κυπέλλου εναντίον του Ηρακλή.

Μετά τον αγώνα και ενώ ήμασταν έτοιμοι να μπούμε ξανά στο γήπεδο για την προπόνηση, μάθαμε τα άσχημα νέα ότι ένας συμπαίκτης μας ήταν θετικός στον Covid-19. Ήταν κάτι σοκαριστικό καθώς μόλις πριν το παιχνίδι είχαμε κάνει τεστ και ήμασταν όλοι μας αρνητικοί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβάλουμε τις προπονήσεις μας 4 συνεχόμενες ημέρες. Ας πούμε ότι παρακολούθησα αρκετά το Netflix κατά τη διάρκεια αυτών των 4 ημερών. Εκτός από την παρέα του Netflix, μαγειρεύω μερικές φορές, εγώ ο #ChefBeech, καθάρισα επίσης το διαμέρισμά μου (ίσως και σωστά;) και κοιμήθηκα λίγο παραπάνω. Την ίδια στιγμή, η κοπέλα μου η Emma, που είναι στην Αμερική, επέστρεψε στο σχολείο της διδάσκοντας στη δευτέρα δημοτικού. Έτσι μπορείτε να πείτε ότι ήταν τουλάχιστον μια κάπως παραγωγική εβδομάδα εκτός γηπέδου για μένα, αλλά μου έλειπαν οι συμπαίκτες μου και οι προπονήσεις όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε!

Ευτυχώς, επιστρέψαμε όλοι στο γήπεδο την Πέμπτη και είχαμε δύο καλές προπονήσεις για να βρούμε ρυθμό και να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια των επόμενων εβδομάδων!

Για μισό λεπτό. Δεν είναι μόνο αυτά, γιατί συνέβησαν περισσότερα σε αυτήν την άγρια ​​εβδομάδα!

Κοιμήθηκε μεταξύ των δύο χθεσινών προπονήσεων και όταν ξύπνησα, έμαθα τα τραγικά νέα. Ένας σεισμός μεγέθους 7 ρίχτερ έπληξε την Ελλάδα και την Τουρκία. Ευτυχώς εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη ήμασταν όλοι εντάξει και δεν είχαμε πρόβλημα. Όμως όλες οι ζημιές και οι καταστροφές που προκάλεσε ο σεισμός σε μόλις ένα δευτερόλεπτο σε αυτές τις περιοχές, χωρίς προειδοποίηση, ήταν λυπηρές. Και καταστάσεις όπως αυτές δείχνουν πόσο γρήγορα μπορεί να αλλάξει η ζωή μας. Πρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλο κάθε στιγμή και κάθε μέρα. Όλες οι προσευχές της ομάδας, αλλά και από εμένα προσωπικά πηγαίνουν σε όλους εκείνους που επλήγησαν από αυτόν τον σεισμό!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…