Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: “Έχει βάλει τη σφραγίδα του ο Τρινκιέρι στη Μπάγερν”

Μπαρτζώκας: “Έχει βάλει τη σφραγίδα του ο Τρινκιέρι στη Μπάγερν”

bartzokas

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε για την Γερμανία, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επιλέγει τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλου αντί των Κόνιαρη και Λαρεντζάκη για την περιφέρειά του.

Ο Έλληνας τεχνικός κατά την αναχώρηση της ομάδας του για το ματς με την Μπάγερν ανέφερε, «Δεν είναι έκπληξη μία ομάδα που κάνει τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας επί σπουδαίων αντιπάλων μάλιστα όπως η Άλμπα, η Μακάμπι κι η Φενέρμπαχτσε. Δείχνει το επίπεδό τους. Πρόκειται για μία ομάδα που διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην διοργάνωση.

Έχουμε ετοιμάσει κι εμείς το δικό μας πλάνο.

Για την επιρροή του Τρινκιέρι στην Μπάγερν: «Ο προπονητής της Μπάγερν έχει τεράστια συνεισφορά. Αυτό βέβαια συμβαίνει παντού και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες. Ο coach πήγε αργά στην ομάδα, αλλά κατάφερε γρήγορα να παίξει καλά γιατί στα φιλικά αν θυμάστε δεν έπαιζε καλό μπάσκετ. Δεν έχει καμιά σημασία η preseason.

Δείχνουν πανέτοιμοι. Ο Τρινκιέρι έχει βάλει την σφραγίδα του. Μία ομάδα που προσπαθεί να στοχεύει στα παιχνίδια όπου θεωρούν πως υπάρχει mismatch. Επίσης πολλοί παίκτες ποστάρουν επειδή έχουν μέγεθος στα γκαρντ τους.

Διαθέτουν έμπειρους παίκτες αν εξαιρέσουμε τον Ουέιντ (σ.σ Μπόλντγουιν) που είναι μόλις δεύτερη χρονιά. Ακόμη κι αυτός είναι προφανές πως έχει δυνατότητες και ταλέντο. Όμως ο Τόμας, ο Ρέινολντς και άλλοι παίζουν αρκετά χρόνια στην Euroleague».

Πηγή: Overfm

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…