Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μήτογλου: “Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, πάντα πρέπει να έχει υψηλούς στόχους” (vid)

Μήτογλου: “Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, πάντα πρέπει να έχει υψηλούς στόχους” (vid)

mitoglou panathinaikos opap

O Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (22/10 21:00) την Φενέρμπαχτσε στο “Νίκος Γκάλης” και ο Ντίνος Μήτογλου μιλώντας στην κάμερα του ΟΠΑΠ τόνισε ότι το παιχνίδι είναι από τα πιο σημαντικά της σεζόν. Παράλληλα, ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ, αναφέρθηκε στην ήττα από την Μπαρτσελόνα, στην δική του απόδοση, τους στόχους της ομάδας αλλά και την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα.

Αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι μέσα στη Βαρκελώνη… Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό, βγάλαμε μεγάλη ενέργεια και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Κερδίσαμε πολλές μάχες. Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή κι έτσι καταφέραμε να κοντράρουμε όσο πιο πολύ μπορούμε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Τώρα για μένα, έβγαλα ενέργεια, κυρίως πήρα ρυθμό από τα ριμπάουντ, τα επιθετικά και τα αμυντικά. Βρήκα κάποια ελεύθερα σουτ από τους συμπαίκτες μου, τελείωσα κάποιες φάσεις κι έτσι ο προπονητής με άφησε μέσα στο παρκέ και βρήκα ρυθμό. Όσο έπαιζα, βρήκα ρυθμό».

Για το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα: «Χρειάζεται χρόνος. Δυστυχώς ήμασταν άτυχοι σε 1-2 παιχνίδια. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς από βασικούς παίκτες. Θέλουμε κάποιον χρόνο να επανέλθουν που είναι σημαντικό κομμάτι αυτής της ομάδας. Πιστεύω σε 2-3 εβδομάδες θα έχουμε ολοκληρώσει όλο το κομμάτι της προετοιμασίας και θα είμαστε 100% έτοιμοι αν επανέλθουν και όλοι οι τραυματίες και η ομάδα είναι υγιής».

Για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε: «Το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε είναι από τα πιο σημαντικά γιατί είναι αρχή της σεζόν. Πλέον δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες. Σιγά – σιγά πρέπει όλοι οι παίκτες να το καταλάβουν. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε κάνει καλή δουλειά όλη την εβδομάδα, έχουμε δουλέψει σκληρά και πρέπει να δώσουμε το 100% στο παρκέ».

Για την απουσία των φιλάθλων: «Σίγουρα το ΟΑΚΑ είναι από τις καλύτερες έδρες στην Ευρώπη, από τις πιο έντονες. Η ενέργειά τους, ο παλμός των οπαδών μάς λείπει αλλά ξέρουμε ότι είναι δίπλα μας σε κάθε ευκαιρία. Πρέπει να παλέψουμε γι’ αυτό. Ζούμε σε μια εποχή που πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτά τα δεδομένα. Σίγουρα μας λείπει ο κόσμος».

Για τους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Ο Παναθηναϊκός πάντα το έλεγα ότι είναι μεγάλη ομάδα. Πάντα πρέπει να έχει στόχους ψηλά και έχει στόχους ψηλά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…