Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μέξας: «Θα το δούμε ως μάθημα»

Μέξας: «Θα το δούμε ως μάθημα»

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ηρακλή και μπήκε με το αριστερό στο πρωτάθλημα. Ο Κώστας Μέξας μίλησε μετά την αναμέτρηση και σημείωσε ότι θα δουν αυτό το παιχνίδι ως μάθημα.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο ένας έχει να κάνει με τον Ηρακλή. Ήταν δεδομένο ότι θα έψαχνε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό. Το άλλο έχει να κάνει με όλες τις αναβολές που μας έφερε πίσω στο κομμάτι του ρυθμου. Φάνηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, επιστρέψαμε όμως στη συνέχεια στην επίθεση είχαμε κακές επιλογές και δώσαμε το δικαίωμα στον Ηρακλή να πάρει μεγάλη διαφορά. Δεν ξέραμε τι να περιμένουμε αλλά μας ήρθε το χειρότερο και ως αποτέλεσμα και ως εικόνα.

Θα το δούμε ως μάθημα και θα αλλάξουμε προσεγγίσει μέχρι το επόμενο παιχνίδι που είναι δυστυχώς σε 15 μέρες. Στην άμυνα με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν τόσο κακοί. Πρέπει να φανούμε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοι στο παιχνίδι του κυπέλλου. Ο Ηρακλής άξιζε τη νίκη. Ελπίζω η χρονιά να πάει καλά για ολους κάτι που δεν γίνεται μέχρι στιγμής».

Για το στρες που φάνηκε να βγάζει ο ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα; «Δεν έχω απάντηση για το κακό ξεκίνημα. Νομίζω ότι φταίει ότι η ομάδα δεν έχει ρυθμό. Δεν ξέρω που οφείλεται ειλικρινά. Δεν είναι θέμα πεντάδας είναι θέμα ρυθμου. Είναι μεγάλο λάθος και το πληρώνουμε. Ακόμα και στα ψηλότερα στρώματα της Ευρώπης οι ομάδες ψάχνουν να βρουν τις ισορροπίες τους. Όλες οι ομάδες θα χρειαστούν χρόνο. Νομίζω η επιθυμία να παίξουμε μας βγήκε αντίθετα. Τα τακτικά μας λάθη στο ξεκίνημα πρέπει να είναι από δύο σε κάθε φάση τουλάχιστον. Είχαν μεγάλη επιθυμία αυτό καμία φορά βγαίνει σε καλό αλλά κάποιες φορές βγαίνει αντίθετα. Η συγνώμη όταν παίζεις έτσι είναι να χαμε να λέγαμε… Φυσικά και η ευθύνη για ένα τέτοιο αποτέλεσμα, είναι δική μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ – Παρουσίασε τις εμφανίσεις για τη νέα σεζόν

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τις νέες της εμφανίσεις για την ερχόμενη σεζόν. Η εκδήλωση πραγματοπ…