Κεντρική Basket League ΑΕΚ «Μεγάλη θέληση για το τρόπαιο»

«Μεγάλη θέληση για το τρόπαιο»

amerikanos fanela

«Ήταν εξαιρετική η προσπάθεια των παικτών μας. Από την αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε πολύ καλή απόδοση και φτάσαμε στον τελικό, κάτι που αποτελεί μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Η τελική διαφορά δεν αντιπροσωπεύει την ποιότητα των δύο ομάδων. Εμείς ήμασταν σε πάρα πολύ καλή μέρα, η Σαραγόσα όχι», είπε αρχικά ο προπονητής της «Ένωσης».

Για τον τελικό της Κυριακής, τόνισε: «Ένας τελικός σε τέτοιο επίπεδο είναι πάντα δύσκολο παιχνίδι. Η Μπούργος είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να ξεκουραστούμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να αναλύσουμε τον αντίπαλο, να δώσουμε τους πληροφορίες στους παίκτες μας και να έχουμε την ίδια διάθεση για τη νίκη. Υπάρχει πολύ μεγάλη θέληση για το τρόπαιο».

Για τη διαχείριση των 16 παικτών του είπε: «Ο καθένας έχει την προσωπικότητά του, από τον Λάνγκφορντ μέχρι τον Ρογκαβόπουλο. Ο Νίκος χτίζει την προσωπικότητά του και είναι ευτύχημα που είναι δίπλα σε τέτοιους παίκτες, που έχουν την ιδανική νοοτροπία. Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και θα κριθώ στην πορεία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …