Κεντρική Β' Εθνική Κορονοϊός: Ζητούν αναβολή δυο εβδομάδων Πανσερραϊκός και Ίκαροι

Κορονοϊός: Ζητούν αναβολή δυο εβδομάδων Πανσερραϊκός και Ίκαροι

Ο Πανσερραϊκός και οι Ίκαροι Σερρών ζήτησαν την αναβολή των αγώνων τόσο της αντρικής όσο και της γυναικείας ομάδας για δυο εβδομάδες, έπειτα από την απόφαση του πρύτανη του ΑΠΘ για την αναστολή λειτουργίας των δια ζώσης μαθημάτων του τμήματος των ΤΕΦΑΑ Σερρών και την υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών για όλους τους φοιτητές και τους διδάσκοντες που συμμετέχουν στα μαθήματα.

Βλέπετε, οι προπονητές των δύο ομάδων (Στέργιος Ποργιόπουλος και Στέφανος Πέρκος) διδάσκουν στο ΤΕΦΑΑ Σερρών, ενώ οι δύο ομάδες διαθέτουν και φοιτητές στη συγκεκριμένη σχολή.

Αναλυτικά:

«Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός ακολουθεί αυστηρά τις οδηγίες των φορέων κατά του covid-19.

Ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ενημερώνει με υπευθυνότητα, τα μέλη όλων τμημάτων του και την αθλητική κοινότητα της πόλης μας, ότι η λειτουργία του συλλόγου, εναρμονίζεται πλήρως, με τις νέες έκτακτες οδηγίες της Δημοτικής αρχής και της Περιφερειακής Ενότητας, σχετικά με την προστασία και την διασπορά του κορονοϊού covid-19.

Σχετικά με την απόφαση του Πρύτανη του ΑΠΘ για την αναστολή λειτουργίας των δια ζώσης μαθημάτων του τμήματος των ΤΕΦΑΑ Σερρών και την υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών, για όλους τους φοιτητές και τους διδάσκοντες, που συμμετέχουν στα μαθήματα.

Καλούμε τα μέλη του συλλόγου μας, προπονητές και αθλητές, που ανήκουν στο πανεπιστημιακό ίδρυμα της περιοχής μας, να ακολουθήσουν αυστηρά την συγκεκριμένη οδηγία.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Φανάρια: Ανανέωσε ο Αναγνωστόπουλος [pic]

Κάτοικος Νάξου θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Ιώννης Αναγνωστόπουλος. Ο Έλληνας καλαθοσφ…