Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Κεραμιδάς: “Δεν ξέρω πώς θα γίνουν τα παράθυρα των Εθνικών ομάδων”

Κεραμιδάς: “Δεν ξέρω πώς θα γίνουν τα παράθυρα των Εθνικών ομάδων”

Ο Κώστας Κεραμιδάς μίλησε στον Over FM 104.9 και την εκπομπή «Overage» με τους Γιώργο Χελάκη και Γιώργο Κογκαλίδη για τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα του και πως η πανδημία θα επηρεάσει το μπάσκετ και σε άλλους τομείς.

Η Τσεγκλέντι, η ομάδα που προπονεί στην Ουγγαρία ο κόουτς Κεραμιδάς, έχει έξι επιβεβαιωμένα κρούσματα και έχει μπει, πλέον, σε καραντίνα…

«Τα πράγματα είναι δύσκολα, είχαμε περιστατικά συμπτωμάτων, κάποιες παίκτριες είχαν πυρετό και βήχα και η ομάδα αποφάσισε να κάνει κάποια rapid τεστ. Όταν βγήκαν κάποια θετικά υπήρξε πανικός. Οι Έλληνες εδώ βρεθήκαμε αρνητικοί, αλλά είχαμε έξι περιστατικά και αυτομάτως η ομάδα μπήκε σε καραντίνα και μένουμε στα σπίτια μας. Αν βγούμε το πρόστιμο είναι περίπου τέσσερις χιλιάδες ευρώ».

Το πρόβλημα του κορωνοϊού αναμένεται να επηρεάσει και τους αγώνες των Εθνικών ομάδων…

«Δεν ξέρω πως θα γίνουν τα παράθυρα των Εθνικών ομάδων. Όλες οι Εθνικές θα μαζέψουν παίκτες και παίκτριες από όλη την Ευρώπη και θα τους πάνε σε μια φούσκα. Αλλά για να πάνε εκεί πρέπει να κάνεις κάποια ταξίδια, κάποιες προπονήσεις και μετά να πας. Πως θα μαζευτούν όλοι αυτοί οι αθλητές; Το βλέπω σαν να ανεβαίνεις το Έβερεστ αυτή τη στιγμή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…