Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Κανονικά το Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός! Έτσι θα παραταχθούν οι Γάλλοι

Κανονικά το Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός! Έτσι θα παραταχθούν οι Γάλλοι

nemanja nedovic panathinaikos opap athens eb20

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται απόψε (21:45, Novasports1) στη μάχη της τρίτης αγωνιστικής της Euroleague, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Βιλερμπάν.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και να πανηγυρίσει το δεύτερο διπλό της στη διοργάνωση, μετά τη νίκη στη Μόσχα επί της Χίμκι στην πρεμιέρα.

Το παιχνίδι απόψε θα είναι ιδιαίτερο, μιας και η Βιλερμπάν έχει “χτυπηθεί” ανελέητα από τον κορονοϊό. Η γαλλική ομάδα μετρά οκτώ κρούσματα Covid-19, εκ των οποίων τα έξι αφορούν παίκτες του συλλόγου.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί, πάντως, κανονικά κι αυτό γιατί οι Γάλλοι έχουν δηλώσει 15 παίκτες στο ρόστερ τους, κάτι που σημαίνει ότι έχουν  το μίνιμουμ των οκτώ αθλητών για να αγωνιστούν.

Το αν θα είναι ανταγωνιστικοί είναι ένα άλλο θέμα, την ώρα που και οι “πράσινοι” έχουν το άγχος τους, μιας και θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα, τα μισά μέλη της οποίας έχουν “χτυπηθεί” από τον κορονοϊό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το παιχνίδι. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Πιέρ Τζάκσον και Λευτέρης Μποχωρίδης.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία, Εμίλιο Πέρεθ και Γιόσιπ Ραντοΐκοβιτς.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας:

20:00 Ερυθρός Αστέρας – Ζαλγκίρις
21:00 Άλμπα Βερολίνου – Εφές
22:00 Βαλένθια – Μπαρτσελόνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…